GALATASARAY

Podolski'den Volkan Demirel'e cevap

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Podolski'den Volkan Demirel'e cevap

Galatasaraylı Podolski, 0-0 biten Fenerbahçe derbisi sonrası, "Allah bize beraberliğe sevinmeyi nasip etmesin" diye göndermede bulunan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e flaş bir cevap verdi.

Fenerbahçe karşısında alınan sonuca sevinmediklerini vurgulayan Podolski, "Maç bitiminde ne sahada ne de soyunma odasında sevinen yoktu. Tam tersi kazanamadığımız için herkes üzgündü. Belki de onlar buradan 1 puan aldıkları için mutlulardır" dedi.

Muslera Volkan Demirel'i teselli etti

Podolski, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası Mario Gomez'e, "O golü kaçırsaydın seni öldürürdüm" şeklinde mesaj attığı iddiasına açıklık getirerek, "Ben Gomez'e mesaj atmadım. 'Beşiktaş şampiyonluğun favorisi' deim. Bunda herhangi bir sakınca yok. Şu anda da 5 puan öndeler" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe maçında attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasını da değerlendiren Alman futbolcu, "Attığım gole yazık oldu. Pozisyon ofsayt değildi, herkes gördü. Hakemler de hata yapabilir ama tekrarlıyorum attığım gole yazık oldu. Hakemin hata yapabileceği çok dar bir alan değildi" diye konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER