FENERBAHÇE

Phillip Cocu'nun beğendiği 4 futbolcu

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Giuliano, Josef ve ElJif'in yeni teknik direktör Phillip Cocu'nun gözüne girmeyi başardığı öğrenildi.

Phillip Cocu'nun beğendiği 4 futbolcu

Fenerbahçe’de dört oyuncu İsviçre kampı öncesi İstanbul’daki antrenmanlarda Teknik Direktör Phillip Cocu’nun gözüne girmeyi başardı.

Hollandalı hocanın oyunun çift yönlü oynanması gerektiğini hemen her antrenmanda yinelediği, ilk 11 kıstaslarından birinin bu konu olduğu vurgulandı.

Buna göre hem potansiyelleri hem de ortaya koydukları performansla bazı isimler Cocu’nun beğenisini kazandı.

İşte Milliyet'in haberine göre; deneyimli teknik adamın dikkatini çeken isimler:

ELJİF ELMAS: Büyük umutlarla kadroya katılan Makedon oyuncu Eljif Elmas, Cocu’nun göz hapsinde duruyor. Çift yönlü orta saha oyuncusu olmasının yanında potansiyeliyle de sivrilen Elmas, gençleri parlatmasıyla ünlü Cocu’nun takip listesinde.

ELJİF ELMAS

GİULİANO: Brezilyalı yıldız Giuliano, Aykut Kocaman’dan sonra Cocu’nun da ilk formayı vereceği isimler arasında sivriliyor. Tecrübeli orta sahayı Brezilya Milli Takımı’ndaki gibi 8 numarada düşünen Hollandalı hoca, önemli görevler vermeyi planlıyor.

GİULİANO

MEHMET EKİCİ: Sezon başı kampına hem fiziksel hem de mental açıdan hazır başlayan Mehmet de oyunu çift taraflı oynayabilmesiyle Phillip Cocu’nun alternatifleri arasına girdi.

MEHMET EKİCİ

JOSEF DE SOUZA: Cocu’nun hem analizleri hem eski maç izlemeleri sonucu Josef öne çıkıyor. Başarılı oyuncu topu oyuna sokuşu, iki yönlü tarzı ve profesyonelliğiyle olumlu not almayı başardı.

JOSEF DE SOUZA

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER