FENERBAHÇE

PFDK’nın Alper Potuk’a 1 maç cezası tartışma yarattı

PFDK'nın Akhisarspor maçında kırmızı kart gören Alper Potuk'a verdiği 1 maç ceza tartışma yarattı. Hem Fenerbahçeliler hem de Galatasaraylılar karara tepki gösterdi.

PFDK’nın Alper Potuk’a 1 maç cezası tartışma yarattı

Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe’nin Teleset Mobilya Akhisarspor’a 1-0 kaybettiği maçta doğrudan kırmızı kart görerek oyunda atılan Alper Potuk’a verilen ceza tartışmaları da beraberinde getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Alper Potuk’a 1 maç ceza verilmesi, Fenerbahçe taraftarı kadar Galatasaray taraftarını da kızdırdı.

Sosyal medyada karara tepki gösteren ezeli rakiplerin taraftarları, TFF’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Fenerbahçe taraftarlarıı otomatik olarak iki maç ceza alması gereken Alper Potuk’un cezasının 1 maça indirilmesini kırmızı kartın haksız olduğunu kanıtladığını savundu.

PFDK açıkladı! İşte Aykut Kocaman'ın cezası

Fenerbahçe taraftarı, bu nedenle Alper Potuk’a hiç ceza verilmemesi gerektiği görüşünde birleşti. Galatasaray taraftarları ise, 2 maç ceza alması halinde derbide forma giyemeyecek olan Alper Potuk’un cezasında indirime gidilmesinin Fenerbahçe’yi kayırmak anlamına geldiği yorumlarında bulundular.

PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Yorumlar
TREND HABERLER