1.LİG

PFDK ağır cezalar yağdırdı

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Orduspor ve Erzurum BB'ye ceza verdi..

PFDK ağır cezalar yağdırdı
PFDK'dan yapılan açıklamada, Orduspor Kulübü'ne, PTT 1. Lig play-off etabında yapılan Orduspor-Mersin İdmanyurdu maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 26 bin lira para cezası verildi.

Orduspor'a ayrıca, stada usulsüz seyirci alımı nedeniyle 26 bin lira, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle de 6 bin lira para cezaları daha uygulandığı aktarıldı.

Spor Toto 3. Lig play-off etabındaki Hacettepe-Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 resmi müsabakayı sahasında seyircisiz oynama ve 21 bin lira ceza verildiği duyuruldu.

Ankaraspor Kulübü'ne ise PTT 1. Lig play-off etabında yapılan Ankaraspor-Samsunspor maçında, stada usulsüz seyirci alınmasından dolayı 26 bin lira, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de 52 bin lira para cezaları verildiği kaydedildi.

Öte yandan, Tuzlaspor Kulübü'ne, Spor Toto 3. Lig play-off etabında takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle bin 600 lira para cezası uygulandığı aktarıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER