FENERBAHÇE

Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılmak için tek şartı!

Fenerbahçe, kritik karşılaşmalar öncesi teknik direktör Vitor Pereira’yı takımdan göndermenin yolunu arıyor.

Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılmak için tek şartı!

Sarı-lacivertli kulüp, istifaya kesinlikle yanaşmayan Vitor Pereira’yı 2 milyon Euro’ya ikna etmek için çok yoğun çaba harcıyor. Portekizli teknik adam ise 4 milyon Euro almadan gitmeye yanaşmıyor.

Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Grasshoppers ile oynayacağı maçlara hazırlanan Fenerbahçe, bu kritik karşılaşmalar öncesi teknik direktör Vitor Pereira’yı takımdan göndermenin yolunu arıyor... Dün sarı-lacivertli kulübün Portekizli futbol adamıyla yolları ayırdığı söylentisi gündemi salladı ancak 48 yaşındaki çalıştırıcının akşam üstü yapılan antrenmanda yine takımın başında sahaya çıkması herkesi şaşırttı.

Hakan Ünsal FETÖ'nün gerçek yüzünü öğrenince...



İSTİFAYA YANAŞMIYOR

Vatan'ın haberine göre; Yönetimin artık takımın başında görmek istemediği Pereira, en azından yaklaşık 4 milyon Euro’luk parasının tamamını almak adına direnmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Monaco karşısında yaşanan hüsran sonrası istifaya davet edilen tecrübeli hoca, buna kesinlikle yanaşmazken takımla birlikte idmanlara da çıkmayı sürdürürken sarı-lacivertliler ise 2 milyon Euro’ya el sıkışıp Pereira defterini kapatmak istiyor.

Ahmet Çakar Fenerbahçe'nin yeni hocasını ilan etti!
Yorumlar
TREND HABERLER