FENERBAHÇE

Pereira Terraneo'dan psikolog istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, eleştirilerin tersine takımın fizik kalite anlamında bir sıkıntısı bulunmadığını savundu; "Bazı oyuncularım kafada sorun yaşıyor" diyerek, Terraneo'dan psikolog istedi.

Pereira Terraneo'dan psikolog istedi

Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Vitor Pereira'nın ile sportif direktör Guiliano Terraneo ile önceki gün bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Toplantıyı isteyenin ise Pereira olduğu belirtildi.

Mehmet Topal’a sürpriz talip!

Fotomaç'ın haberine göre toplantıda sarı-lacivertli hocanın Terraneo'dan ilginç bir istekte bulunduğu, takımın başına bir mentör istediği kaydedildi.  

Takımın fizik kondisyonunun zayıf olduğu yönünde eleştirilerin haksız olduğunu vurgulayan Pereira'nın, "Fizik kalite olarak hiçbir sorunumuz yok. Bizim asıl sorunumuz kafada" dediği aktarıldı.

Tecrübeli teknik direktörün, "Avrupa'daki büyük takımlara bakın, hepsinde takıma psikolojik olarak destek veren profesyoneller bulunuyor. Bizim de böyle bir destek almamız şart. Takımda bir sürü mutsuz futbolcu var ve ben onların sorunları çözmekte başarılı olamıyorum" diye konuştuğu vurgulandı.

ARAYIŞLAR HEMEN BAŞLADI

Göreve getirilmesini istediği psikoloğun her zaman takımla birlikte olmasını isteyen Pereira'nın bu yöndeki talebini yönetime iletecek olan Terraneo'nun, tarife uygun bir isim için şimdiden arayışlara başladığı öğrenildi.

Transferin gözdesi 2 milyon euro istedi
Yorumlar
TREND HABERLER