DİĞER HABERLER

Passolig Genel Müdürü'ne 2 maç ceza!

Passolig'in Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, basın mensupları ile buluştuğu toplantıda çarpıcı bir itirafta bulundu..

Passolig Genel Müdürü'ne 2 maç ceza!

FUTBOLDA Süper Lig ve 1'inci Lig'de uygulanan elektronik bilet sistemi Passolig'in Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, toplamda 5 milyon kart satmayı hedeflediklerini söyledi.

İzmir Swissotel Büyük Efes'te basın mensuplarıyla bir araya gelen Ceyhun Kazancı, önce Passolig'le ilgili eleştirileri yanıtladı.

Ceyhun Kazancı

Uygulamaya geçtiği 2014'ten bu yana taraftar gruplarının tepkisini çeken Passolig'in eleştirilen bir sistem olduğunu kabul eden Kazancı, şöyle dedi:

Sistemin uygulamaya geçtiği sezon 10 bin 500 olan Süper Lig'deki seyirci ortalamasının 6500'e düştüğünü, bu rakamın geçen sezon 8500'e çıktığını söyleyen Kazancı, "Şu an 29 şehirde 36 kulüp sisteme üye. Toplam 2 milyon 150 bin kart sayısına ulaştık. Sezon sonuna kadar 3 milyon, uygulama genelinde ise 5 milyon kart hedefliyoruz. Yeni statların devreye girmesiyle sayıda artış olacak. Bunun örneklerini Konyaspor, Antalyaspor ve Beşiktaş'ta gördük" diye konuştu.

Beşiktaş Karabükspor'a hazırlanıyor

Passolig'le statlardaki şiddetin azaldığını, ama şu an bunun istenilen seviyede olmadığını ifade eden Ceyhun Kazancı, "Tribün kapatma cezalarında biz de toplumla aynı kanıdayız. Liglerde ilk hafta 18 maçın 4'ü cezalı oynandı. Federasyon bu yıl tribün değil, blok kapama uygulaması getirdi. Uygulama esnetilebilir" dedi.

"TOPLU TEZAHÜRATTAN BEN DE CEZALI OLDUM"

Ceyhun Kazancı, kendisinin de geçen sezon 2 maç ceza aldığını itiraf etti. Ceyhun Kazancı, "10 yaşındaki yeğenimle Beşiktaş-Konyaspor maçına gittik. Kulüp bu maçta küfürden tribün kapatma cezası aldı. Yeğenim sonraki maça da gitmek istedi ama ona cezalı olduğumuzu söyledim. Kendisinin küfretmediğini söyleyerek neden ceza aldığımızı sordu. Ben de tribünde toplu olarak yapılan tezahürat nedeniyle ceza aldığımızı ifade ettim" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER