DÜNYADAN FUTBOL

Paris Saint Germain'i bekleyen tehlike! Neymar ve Mbappe...

Yolsuzluk iddiasıyla transfere harcadığı bonservis ücretleri inceleme altına alınan PSG, Şampiyonlar Ligi'nden men cezası alma ve yıldız isimlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Paris Saint Germain'i bekleyen tehlike! Neymar ve Mbappe...

Bir süredir Finansal Fair Play kuralları nedeniyle UEFA'nın kıskacında olan Fransız kulübünün şimdi de Football Leaks raporlarının ortaya çıkmasından sonra başı dertte.

FFP İHLALİ OLDUĞU İÇİN DEVLER LİGİ'NDEN MEN CEZASI ALABİLİR...Fransız basınında L'Equipe'in haberine göre, PSG'nin UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edileceği iddia edildi.

ANLAŞMALAR VE TRANSFERLER İNCELENECEK...UEFA, Football Leaks raporlarının ardından PSG'nin şüpheli durumdaki sponsorluk anlaşmalarını yeniden incelemeye aldı. Bununla birlikte Neymar ve Mbappe transferlerinin de önümüzdeki günlerde yeniden incelemeye alınacağı kaydedildi.

YILDIZLARDAN BİRİNİ SATMAK ZORUNDA KALABİLİR...PSG'nin, UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarına uyum sağlaması için elindeki yıldızlarından birini satmak zorunda kalabileceği öne sürüldü. Bundan dolayı Neymar ve Mbappe'nin takımdan ayrılabileceği gelen haberler arasında.

Premier Lig'de gelecek sezon VAR sistemi uygulanacak

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER