GALATASARAY

PAOK'ta Rodrigues sevinci

Çin’den Garry Rodrigues için 10 milyon euroyu aşan bir teklif gelmesi, PAOK’ta büyük sevinç yarattı. Yunan ekibi bu transferden en az 2 milyon euroyu kasasına koymaya hazırlanıyor.

PAOK'ta Rodrigues sevinci

Galatasaray’daki transfer gündemi, Komşu ülke Yunanistan’da yakından takip ediliyor. Sarı-kırmızılılar Garry Rodrigues’i PAOK’tan 3.5 milyon euro bonservis ücretiyle transfer etmiş, siyah-beyazlılar ile oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20 oranında pay verileceği şekilde bir anlaşma yapılmıştı.

Beijing Guoan Kulübü’nün yıldız futbolcu için Cim Bom’un kapısını çalması ve bu transfer için 10 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli teklif etmesi PAOK Kulübü’nde heyecan yarattı.

Samsunspor'dan flaş Gökhan Töre açıklaması!

Finansal kurtuluşa doğru...Yunanistan Süper Lig’de son olarak 1985 yılında şampiyon olan, 24 yıllık hasreti bitirmeye bu sezon niyetli olan ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen PAOK’un, finansal açıdan da rahatlamanın yollarını arayan gerekiyor. Ligde lider durumda bulunan siyah-beyazlıların, Garry Rodrigues transferinden 2 ila 2.5 milyon euro arasında bir kazanç etmeyi umdukları öğrenildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER