GALATASARAY

Ozan Kabak'ın Stuttgart'la olan transfer sözleşmesinde flaş madde!

Galatasaray'ın 12 milyon euro karşılığında Bundesliga ekibi Stuttgart'a sattığı Ozan Kabak'ın sözleşmesindeki detaylara Kicker dergisi ulaştı.

Ozan Kabak'ın Stuttgart'la olan transfer sözleşmesinde flaş madde!

Bu sezon Fatih Terim tarafından A takıma çıkarılan Ozan Kabak, 12 milyon euro karşılığında Bundesliga ekibi Stuttgart'a transfer oldu.

Sarı Kırmızılı kulüpten dün yapılan açıklamada "Profesyonel Futbolcumuz Ozan Muhammed Kabak'ın transferi hakkında VfB Stuttgart 1893 AG Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanılmıştı.

Dün Florya'da veda fotoğrafları çektiren 18 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde Stuttgart'a resmi imzayı atması beklenirken Almanlardan bomba bir iddia geldi.

Ülkenin dünyaca ünlü futbol dergisi Kicker, genç stoperin kontratındaki detaylara ulaşarak gündem yaratan bir haber yayımladı.

Kicker'in haberine göre Ozan'ın Stuttgart'tan ayrılması hâlinde transfer önceliğini elinde bulunduran kulüp Bayern Münih olacak.

Haberde Ozan'ın sözleşmesinde bulunduğu öne sürülen söz konusu maddenin geçmişte Serge Gnabry'nin Arsenal'dan Werder Bremen'e transferinde de uygulandığı hatırlatıldı.

Everton'da Cenk Tosun'dan ayrılık için geri sayım!

Gnabry, Bremen'den ayrıldıktan sonra Bayern'in yolunu tutmuş ve iki hafta sonra da Hoffenheim'a kiralanmıştı. Söz konusu madde uyarınca Bayern'in Ozan'ı reddetme hakkı da bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER