GALATASARAY

Ozan Kabak Stuttgart'ta! Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray'ın genç ismi Ozan Kabak, yuvadan erken uçtu. 18 yaşındaki futbolcu, sürpriz bir şekilde 11 milyon euroya Stuttgart'a transfer oldu. Teknik Direktör Fatih Terim de transfere onay verdi. Sarı kırmızılı ekip VfB Stuttgart ile görüşmeler başladığını da KAP'a bildirdi.

Ozan Kabak Stuttgart'ta! Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray ile devam kararı alan Ozan Kabak ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcu 11 milyon euroya Stuttgart'a transfer oldu.

Galatasaray'dan KAP'a açıklama
Sarı kırmızılı kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Profesyonel Futbolcumuz Ozan Muhammed Kabak'ın, transferi hakkında VfB Stuttgart 1893 AG Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Jestine karşılık alamadı, Stuttgart'a gitti
Büyük bir fedakarlık yaparak sezon sonuna kadar kulüpte kalan Ozan'ın jestine karşılık kulüpten herhangi bir adım atılmaması, oyuncu ve ailesinde hayal kırıklığı yarattı. Bugün öğlen saatlerinde yaşanan gelişmeyle Alman ekibine transfer olan Ozan Kabak'ın Florya'da takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ifade edildi.



Stutgart'ın yeni teklifi sonrası anlaşma sağlandı
Stuttgart, bugün Ozan Kabak için 11 milyon euroluk yeni bir teklif yaptı ve transfer kesinleşti. Yönetim maddi konularda Alman kulübüyle el sıkışırken Fatih Terim'in de onayıyla anlaşma resmiyete döküldü. 18 yaşındaki futbolcu kariyerine Bundesliga'da devam edecek

Yahoo Sport Fransa muhabiri duyurmuştu
Yahoo Sport Fransa muhabiri Manu Lonjon transferle ilgili “Ozan Kabak’ın 12 milyon euro karşılığında Stuttgart’a gitmesi bekleniyor” şeklinde bir tweet atmıştı. Alman ekibinin sarı-kırmızılı oyuncuya Galatasaray’daki maaşından çok daha cazip bir rakam önerdiği tahmin edilirken, resmi açıklama bekleniyor...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER