FENERBAHÇE

Ospina'da Fenerbahçe'ye rakip çıktı

Menajeriyle İstanbul’da masaya oturulan David Ospina için Fenerbahçe’nin en ciddi rakibi Boca Juniors... Arjantin ekibi de Kolombiyalı kaleciyi çok istiyor. Sarı-Lacivertliler ikna için tüm şartları zorluyor.

Ospina'da Fenerbahçe'ye rakip çıktı

Kaleye mutlaka bir takviye gerçekleştirecek olan Fenerbahçe’de liste başında David Ospina var. Yönetim, uzun süredir temas halinde olduğu Kolombiyalı kalecinin menajerini İstanbul’a çağırırken, 3 yıllık sözleşme üzerinden görüşmeler resmen başlamıştı.

Kolombiya’nın Dünya Kupası’ndan elenmesinin ardından Ospina transferi için düğmeye basan Sarı-Lacivertliler, tüm şartları zorluyor. Fenerbahçe’nin bu transferdeki en büyük rakibi ise Boca Juniors. Arjantin ekibi de Ospina ile temasta ve oldukça istekli.

Yönetimin, Ospina’ya yıllık 2.5 milyon Euro’nun üzerinde bir garanti ücret önerdiği belirtilirken, mukavelede başarı bonuslarının da yer alacağı öğrenildi.

Arsenal ile yakın temas : Arsenal’in Bayer Leverkusen’in file bekçisi Leno’yu transfer etmesinin ardından Londra ekibinde 3. kaleci durumuna düşen Ospina, kesinlikle takımdan ayrılmayı düşünüyor.

Oyuncu cephesiyle temasta olan Fenerbahçe, diğer yandan da 1 yıl sözleşmesi kalan Ospina için Arsenal ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'de sistem belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER