OSMANLISPOR

Osmanlıspor'un yeni hocası belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'u yeni sezonda Bülent Uygun'un çalıştıracağı öğrenildi.

Osmanlıspor'un yeni hocası belli oldu

Osmanlıspor teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli teknik adam 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

BÜLENT UYGUN KİMDİR?

Bülent Uygun 1 Ağustos 1971 Adapazarı doğumludur. Bülent Uygun teknik direktör ve forvet mevkisinde oynayan eski futbolcu. Şu anda Katar Ligi ekiplerinden Umm Salal SC takımını çalıştırmaktadır. 17 yaşına kadar Sakaryaspor'un genç takımlarında oynayıp Genç Millî Takıma seçilip 15 kere 17 A genç oldu sonrası Sakaryaspor'da oynatılmayacağını düşünüp Ankara Şekerspor'a transfer olmuştur ve burada 1 yıl oynadıktan sonra Sakaryaspor'da ilk kez profesyonel oldu, Sakaryaspor futbolunun anlamı, düşüncesi ve sevgisi oldu, burada şampiyonluklar, başarılar ve eğlenceli 4 yıl yaşadı.

BÜLENT UYGUN Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Geldiği ilk yılında 22 golle gol krallığı yaşadı. Sonra sırasıyla Çanakkale Dardanelspor, Trabzonspor, Göztepe, Zonguldakspor ve Sivasspor formalarını giyip Süper Ligde 85 gol atma başarısını gösterip 2001 sezonunda Sivasspor'da 30 yaşında futbol hayatına nokta koydu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER