YAZARLAR

Ört bas etme girişimi

Kızdırmayın bak Başkanlığı bırakırım demesi gerekirken 10 yıl daha başkanlık yaparım gibi insanlarla alay eden cümleler kuran kişi artık basit numaraları yutturamaz

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ve Yönetimin yıllardır alıştığımız taktiği yine devreye girdi. Kendi egoları yüzünden kaçan şampiyonluklara bir yenisi daha eklenmek üzereyken gündem dışı açıklamalar ile başarısızlığı ört bas etmeye çalışıyorlar.

Aslında Aziz Yıldırım ve Yönetim diyoruz ama Fenerbahçe’de Başkan, Yönetim, Hoca, Direktör gibi görevlerin tamamı eşittir Aziz Yıldırım desek daha doğru olur. Yönetim Kuruluymuş, Delegeymiş, taraftarmış bunlar hikaye. Tek karar verici ve uygulayıcı bizzat Başkanın kendisidir.

Kızdırmayın bak Başkanlığı bırakırım demesi gerekirken 10 yıl daha başkanlık yaparım gibi insanlarla alay eden cümleler kuran kişi artık basit numaraları yutturamaz.

Geçen Sene şampiyonluk Rize’deki olaydan dolayı kaçmış. Sayın Başkan o zaman neden takipçisi olmadın da şimdi açıklama yapıyorsun!

Neymiş kendisi Başkan olmasa bile Ersun Yanal bu kulüpte çalışamazmış. Sayın Başkan senin kişisel egoların Fenerbahçe sevginden daha baskınmış demek ki.

3 Temmuz kumpas davasında senin yanında yer aldık. Bu davanın da sonucunda hep birlikte sevineceğiz. Lakin bu davanın da suyunu çıkarmayın.

Konyaspor maçını kaybettiniz diye Konyaspor başkanı zaten paralelci diyen Mahmut Uslu’ya sorarım.

Sezon başında kurulan bu muhteşem kadro neden 5 puan geride?

Ahmet Şan’ın sizin davanız ile alakası ne?

Konyaspor size kaybetmiş olsa da bu kelimeyi sarf edecek miydiniz?

Bundan sonra puan kaybettiğiniz her maçtan sonra rakip takım başkanlarını da paralelci olmakla mı suçlayacaksınız?

Fenerbahçe basketbol takımına müdahil olmadığınız için o branşta başarılıyız. Sıkıyorsa Obradoviç’e talimat verin. Fenerbahçe Tv spikeri bile hoca içeri girdi diye apar topar dışarı kaçtı. Demek ki sizin karışmadığınız branşlarda başarı geliyorsa futboldan da elinizi çekin. Sportif Direktör getiriyorsunuz, bundan sonra soruları ona sorun ben karışmayacağım diyorsunuz ama adamı kovuyorsunuz. Sonra da ben getirdim ben kovdum diyorsunuz. Kusura bakmayın ama siz Fenerbahçe kulübünün başkanlık zırhından dolayı o kulübü bırakmıyorsunuz, sevdiğinizden felan değil!

Başkanlık süresince geriye dönüp baktığımızda herkes suçlu bir tek Aziz Yıldırım suçsuz!

Alex’i bacak bacak üstüne attı diye kov

Ersun Yanal’ı antrenman yaptırmıyor karı kızla geziyor diye kov

Zico fazla para istedi diye kov

Terranao’yu sebepsiz yere kov

Eğer senin yanında herkes istediği gibi oturup sadece Alex’i bu bahaneden gönderiyorsan haksızsın!

Fenerbahçe taraftarının en beğendiği futbolu oynatıp güle oynaya şampiyon yapan hocayı kovuyorsan haksızsın! Kaldı ki Ersun hoca dışarıda ne yaparsa yapar. Karışmaya ne hakkın var!

Fenerbahçe’nin Türkiye ve Avrupa’da harika futbol oynamasına vesile olan bir hocayı neden gönderdiğini izah edemiyorsan haksızsın!

Getirirken öve öve bitiremediğin bir adamı sebepsiz yere gönderiyorsan haksızsın!

Bu kulüpten gitmesi gereken ilk kişi de sensin Aziz Yıldırım!

Yorumlar
TREND HABERLER