BASKETBOL

Orduspor üç oyuncusuyla yollarını ayırdı

Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'da üç oyuncu gönderildi..

Orduspor üç oyuncusuyla yollarını ayırdı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor, ülkelerinden dönmeyen 3 yabancı oyuncusuyla yollarını ayırdı.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, yaptığı açıklamada, ülkelerine izne giden ancak çeşitli nedenlerle Ordu'ya dönmeyen ABD'li Tierra La She Ruffin Pratt, Brezilyalı Clarissa Dos Santos ve Macar Tijana Krivacevic ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Oyuncularla yapılan görüşmelerin sonuç vermediğini ve Ordu'ya gelmeleri için ikna edemediklerini belirten Pamuk, "Bu 3 oyuncu en kritik maçlarımızda takımını yalnız bıraktı. Biz de böyle bir karar aldık" dedi.

Pamuk, Orduspor'un sezonu tek yabancı oyuncu ve genç oyuncularla tamamlayacağını ifade ederek, "Bu sezon maalesef böyle bitecek. Gelecek sezonun planlarını yapıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı saat kaçta Umut Bulut var mı?


Kulübün maddi sorunlarını bir türlü aşamadıklarını kaydeden Pamuk, "Sezon başından bu yana Orduspor'a destek sağlayanlar, sebebi nedir bilemiyoruz ancak bir anda desteklerini kesti. Bundan dolayı daha zor günler geçiriyoruz. Var olan maddi problemlerimiz daha da büyüdü" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER