GALATASARAY

Önder Özen: Fatih Terim bir taş ile iki tane kuş vurdu!

Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından Tugay Kerimoğlu ve Önder Özen beIN Sports'da yayınlanan programda çarpıcı değerlendirmeler yaptı..

Önder Özen: Fatih Terim bir taş ile iki tane kuş vurdu!

Tugay Kerimoğlu ve Önder Özen, Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından beIN Sports'da yayınlanan beIN Asist programında konuştu. 

'KAZANAN HAKLIDIR'... Sözlerine Antalyaspor-Galatasaray maçını değerlendirerek başlayan Tugay Kerimoğlu, "Devre içi sistem değişikliği var. En fazla kanat varyasyonlarını kullandıkları maç oldu. Kanatları iyi kullandılar. Bana göre bu akşamın en güzel mesajı; iki oyuncunun konumu anlamında gelmelerine yer ve bulmaları. Benim devrede benim 1-2 santrfora ihtiyacım var. Lütfen buna ihtiyacım var. Fatih Terim'in mesajı budur. Antalya gibi bir şehirde kazandılar. Kazanan haklıdır. Teknik adamların oyuna etkisi nasıldır? Bir teknik direktörün, krizi iyi yönetmesi. Bir teknik direktörün göstereceği en güzel örneklerden biri; inandırmalıdır. Bu akşam Terim'den bu gördük. Sakin ve sabır olmak çok önemli. Maicon ve Donk var. Ben uzun mu oynamalıyım, ne yapmalıyım? Galatasaray sakin ve oyunu oynadı. Doldur boşaltdı. Pas yapmak devam etti. Bu da çok önemliydi. Fatih Terim maçı kazandı. Kriz yönetiminde sakin durdu ve bazı şeyleri ne kadar doğru verdiğini gösterdi" dedi. 

'FATİH TERİM AKILLICA BİR DEĞİŞİM YAPTI'... Antalyaspor-Galatasaray maçından bahsederek konuşmasına başlayan Önder Özen, "Fatih Terim'in böyle maçları var. Bir psikolog arkadaşım, Fatih Terim var demişti. Onunla dokunabiliyor. Fatih Terim akıllıca bir değişim yaptı. Çözüm üretmeye çalışmak ve sonucunu almak… İşte bu teknik adamların puanını yükseltir. Bazı teknik adamlar problem vardır, çözüm çözer. Galatasaray fotoğrafının dışında bir Terim olmaz. Galatasaray'daki antrenör değişik başkalıklardaki antrenör değişiklikliğiyle okunamadı. Antalyaspor yüklenirken de çözüm buldular. Fatih Terim bu akşam bir taş ile iki tane kuş vurdu. İki tarafta da işi görme. Şahsen aLkışlıyorum. Maicon'u santrfor olarak kullanabilmek için deneme yapmalısınız. Fakat BBC muhabirine; Donk'u da oraya koyması bir tercihtir. Bir doğum günü yağdırdı… Birilerinin yürüdüğü yollardan Fatih Terim'in geri dönmüşlüğü var. Donk değişikliği tespit etmek işaret eder, gösterir. Antrenörün maçı çevirmesi, maç alması. Bir Alex, Hagi olsa da maç alsa diye bekleyenler oluyor. Bugün bir teknik olarak maça dokunuşunu gördük" ifadelerini kullandı. 

'Galatasaray'ın şampiyonluk adına coşku ve motivasyonunu görüyorum'... Galatasaray'ın coşku ve motivasyonundan bahseden Önder Özen, "Her ne kadar şart oyun ortaya çıkmasa da ortada bir istek vardı. Galatasaray'da günü gününe ödeme yapılıyor denilemez. Galatasaray'da da mutlaka sıkıntılar vardır. Her şey süper, yolunda gidiyor değildir. Deplasmanlarda üst üste kaybediyorsunuz. Mazaret de var. Bu isteği ortaya koymuştur. Galatasaray'ın şampiyonluk adına coşku ve motivasyonunu görüyorum. Mariano bana göre ligin en iyi sağ bekidir. Nagatomo'nun performansı o kadar yüksek değil. Ancak; özel pozisyonların içinde hep kalite önemli. Maç 0-0 bitseydi ve maçın adamı sorulsaydı Doğukan'ı anlattı. Erken dönem çıktı. Ayrıca Salih Dursun'un bir cümle kullandı. Galatasaray'ın ikinci devre düşünü düşünüyoruz demişti. Fakat BBC muhabirine; antrenör kanalı girdi. Bunu da unutmamak lazım." açıklamasında bulundu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER