TENİS

Novak Djokovic lider olarak yarı finalde

Novak Djokovic, turnuvaya ilk kez katılan Belçikalı David Goffin'i yendi.

Novak Djokovic lider olarak yarı finalde

ATP Dünya Turu Finalleri'nde son dört yılın şampiyonu Novak Djokovic, turnuvaya ilk kez katılan Belçikalı David Goffin'i 2-0 yendi ve tüm maçlarını kazandığı gruptan lider olarak yarı finale yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da oynanan maça üst üst iki çift hatayla alışılmışın dışında bir başlangıç yapan 29 yaşındaki Sırp sporcu, rakibinin sadece ikinci oyunda servisine tutunmasına izin verdi ve 36 dakika süren ilk seti 6-1 aldı. İkinci sette de temposunu koruyan Djokovic, iki kez servis kırdığı seti 6-2, 69 dakika süren maçı da 2-0 kazandı.

Fenerbahçe şanssızlığını kırdı Anadolu Efes'i yendi

Ivan Lendl Grubu'nda Fransız Gael Monfils'in sakatlığı nedeniyle çekilmesinin ardından turnuvaya dahil olan 25 yaşındaki Goffin, Djokovic ile 2013 yılından bu yana oynadığı beşinci maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. 

ATP Dünya Turu Finalleri'nde üst üste beşinci şampiyonluğun yanı sıra dünya klasmanının zirvesini Büyük Britanyalı Andy Murray'den geri almak için mücadele eden bu yılın Avustralya ve Fransa Açık şampiyonu Djokovic'in yarı finaldeki rakibi yarın John McEnroe Grubu'nda oynanacak maçların ardından belli olacak.

Turnuvanın akşam seansında oynanacak son grup maçıyla Kanadalı Milos Raonic ya da Avusturyalı Dominic Thiem yarı finale yükselecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER