MAÇ ANLATIMLARI

Neymar gözyaşları içinde basının karşısına çıktı

Brezilya'nın yıldız oyuncusu Neymar, gözyaşları içinde basının karşısına çıktı ve kupa finalinde Arjantin'i destekleyeceğini açıkladı.

Neymar gözyaşları içinde basının karşısına çıktı
Kolombiya maçında sakatlanarak kupaya veda eden Brezilyalı oyuncu Neymar, kendisini neredeyse tekerlekli sandalyeye mahkum edebilecek sakatlıktan sonra ilk kez basın karşısına çıktı.

Sakatlığının ardından düzenlediği basın toplantısında ilk kez konuşan Neymar, Brezilya Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari'ye hakaret ettiği yönünde basında yer alan iddiaların doğruyu yansıtmadığını ifade etti.

Neymar, Brezilya'nın Kolombiya ile oynadığı FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde kendisini sakatlayan müdahaleyi yapan Juan Zuniga ile görüştüğünü belirterek, "Zuniga, beni arayarak, yaptığı hareketin kasıtlı olmadığını ve benden özür dilediğini söyledi. Onu affettim ama sahada yaptığı hareketi de normal bulmuyorum. Kasıtlı yapıp yapmadığını da bilemem ama kendimi savunacak bir pozisyon alamadan arkamdan gelerek öyle bir hareket yapması, hiç de normal değildi" diye konuştu.

Üçüncü omurunun kırılmasıyla ciddi bir sakatlık tehlikesi yaşadığını vurgulayan Neymar, gözyaşlarını tutamayarak, "Şükürler olsun Tanrı o pozisyonda yanımdaydı. Birkaç santimetre farkla felç olmaktan son anda kurtuldum" ifadesini kullandı.

Almanya'nın yarı finalde Brezilya'yı 7-1 yenmesini "açıklanamaz bir durum" şeklinde niteleyen Neymar, "6-0, hatta 7-0 olduğunda bile takım pes etmedi, koşmaya ve mücadele etmeye devam etti. Bu takımın bir parçası ve Brezilyalı olmaktan utanmıyorum. Her bir takım arkadaşımla gurur duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu. 
 
ARJANTİN'İ DESTEKLEYECEK

Brezilya'nın yıldız oyuncusu Neymar, kupa finalinde Arjantin'i destekleyeceğini söyledi.  

İLGİLİ HABERLER
 
NEYMAR GÖZYAŞLARIYLA AÇIKLADI-TIKLA İZLE 
 
NEYMAR'IN O HALİNİ GÖRDÜ YIKILDI-TIKLA GÖR 
 
NEYMAR İÇİN ŞOK İDDİA! FELÇ....-TIKLA OKU 
 
NEYMAR'I GÖRÜNTÜLEDİ İŞİNDEN OLDU-TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER