BEŞİKTAŞ

Negredo 23 milyon lira istiyor!

Şenol Güneş’in kararı sonrasında Slovakya kampına götürülmeyen İspanyol futbolcu, kulüpten ayrılmak için talebini yönetime iletti.

Negredo 23 milyon lira istiyor!

Tecrübeli oyuncu, gelecek sezona ait olan 4 milyon 350 bin euroluk (23 milyon TL) maaşının verilmesi halinde gidebileceğini belirtti.

Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon beklenenin altında bir görüntü sergileyen Alvaro Negredo’nun bileti kesilmişti. Slovakya kampı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Negredo’yla yola devam etmeyeceğiz” ifadelerini kullanıp İspanyol futbolcuyu İstanbul’da bırakan Güneş’e, deneyimli isimden tepki gelmişti. 32 yaşındaki futbolcu, “Ligde alınan başarısız sonuçları bir tek bana fatura ettiniz. Ancak tüm sorumluluk sizde! Adil olmayan bir karar aldınız!” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ın Aboubakar taktiği ortaya çıktı


ABD ve Çin kulüpleriyle temasta : Son olarak dün menajeri aracılığıyla yönetimle görüşen Negredo’nun, ayrılmak için şartlarını ilettiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, gelecek sezona ait olan 4 milyon 350 bin euroluk (23 milyon TL) maaşının verilmesi halinde kulüple yollarını ayırabileceğini ilettiği belirtildi. Beşiktaş’la 1+1 yıllık sözleşmesi bulunan Negredo’nun; Çin ve ABD kulüpleriyle temas halinde olduğu kaydedildi.

Yorumlar
TREND HABERLER