YAZARLAR

Ne söylersem suç!!!

Ne söylersem suç!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Dünden beri düşünüyorum ne yazayım diye. Aslında yazacağım o kadar çok şey var ki! Her deneyişimde kendi yazımda hep hakaret içerikli kelimeler olduğu için yazmaktan vazgeçtim.

Çünkü çok sinirliyim.

Oldukça üzgünüm.

Bu duruma düşürenlere mi kızayım, bu duruma düşürmek isteyenlere mi kızayım bilemedim.

Fenerbahçe vazgeçilmezimiz olduğu için ona asla laf söyletmem. Fenerbahçe’nin her maçını izlediğim için takımımdan zerre kadar şüphe duymadım.

Aziz Yıldırım ve ekibi ise bu kulübe düşman kazandırmaktan başka, insanları Fenerbahçe’ye nefret ettirmekten başka ne yaptılar. İşte buyurun adımız dünya basınında şikeci olarak çıktı. Hala birileri utanmadan yerinde durabiliyorsa yazıklar olsun.

O kadar üzülüyorum ki neden biz sadece futbol ile ilgili düşünmüyoruz.

Neden her yıl bir entrika var?

Neden her yıl bir sürpriz ile uyanıyoruz?

Biz sahada güzel futbol oynayan, başarılı yöneticileri olan, diğer takımlarında saygı duyduğu bir takım olamayacak mıyız?

Ben bir taraftar olarak bu yaşadıklarımdan kimler sorumluysa hakkımı helal etmiyorum.

Aziz Yıldırım “her şeyi açıklayacağım, sonuç ne olursa olsun gerçekleri herkes bilecek” dedi ama bir açıklama duymadık.

Her başarısızlığın ardından bomba transferler yapacağım dedi ama transfer politikalarında hep hata yaptılar. Taraftarı her seferinde kandırdılar.

O koltukta oturmak güzel bir duygu olabilir. Ülke liderlerinden sonra en çok sizden bahsediliyor olabilir. Gittiğiniz her yerde kapılar sonuna kadar açılıyor olabilir. Fakat sen her yıl taraftarına hak ettiği başarıları veremiyorsan ben başarılıyım diyemezsin.

Fenerbahçe tarihine geçmeyi başaran bir başkan oldu. Artık aklansa da herkes şikeci başkan diye anacak. Siz zenginlik içinde sefa sürerken bu lafları sadece Fenerbahçe taraftarı işitecek, onlar üzülecek.

Allah rızası için bırakın gidin! En azından hatanın neresinden dönülürse kardır. Biz daha fazla üzülmek istemiyoruz. Sizlerde Fenerbahçe yönetimini kendi çıkarlarınız için kullanmadığınızı ispatlamak istiyorsanız artık gidin! Gidin ki Fenerbahçe sevdanız için gittiler diyelim. Gitmediğiniz her an kulaklarınız çınlamaya devam edecektir.

Son olarak da Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın almış olduğu cezalara sevinenler için marketten kına almalarını tavsiye ediyorum. Türk futbolu için üzülmemiz gerekirken sevinenlerin de ne amaçla sevindiklerini anlayamıyorum. Uefa çifte standart uyguladı ve buna seviniyorsunuz. Cezalar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilmiş olsa hak veririm. Uefa sadece Federasyon kararlarını uygularım dediği halde kendisi devreye girdi. Kaldı ki Avrupa Kupası maçları ile alakalı bir durum söz konusu değildi. Kişiler ceza almadan kulüplere ceza verildi. Başka bu olayın bir örneği var mıdır?

Fenerbahçe yönetimi acil bir açıklama yapmalıdır. Olanları gerçekleri ile başından sonuna kadar anlatmalıdır. Başkalarına sataşarak değil sadece kendileri ile alakalı durumları değerlendirmelidirler. Sonrasında da bu görevi bırakmalıdırlar. Bu takıma daha fazla zarar verilmesine taraftar müsaade etmemelidir.

Laf kondurmadığınız, büyük başkan dediğiniz Aziz Yıldırım bakın takımı ne hallere düşürdü.

Eğer hala Aziz Yıldırım’ı savunanlar varsa Fenerbahçe’nin yakasından düşsünler.

Aziz Yıldırım Spor kursunlar orada desteklesinler.

Fenerbahçe kimsenin oyuncağı değildir.

Hiç kimse Fenerbahçe camiasının arkasına sığınarak camiaya zarar verme hakkına sahip değildir.

Yeter artık!

Yorumlar
TREND HABERLER