GALATASARAY

Nagatomo'dan Galatasaray taraftarına müjde

Inter’den yarım sezonluğuna kiralanan Japon futbolcu, sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğunu ve Fatih Terim ile Galatasaray’ın kendisini bambaşka bir insana dönüştürdüğünü belirterek “Yüzde yüz kalmak istiyorum” dedi.

Nagatomo'dan Galatasaray taraftarına müjde

Galatasaray'ın devre arasında Inter'den transfer ettiği ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Japon futbolcu Yuto Nagatomo önemli açıklamalarda bulundu.

"Yüzde yüz kalmak istiyorum" : Sezonun sona ermesiyle herkesin kafasında kiralık olarak oynayan Nagatomo’nun kalıp kalmayacağı sorularına Japon futbolcu âdeta Galatasaray taraftarına müjde verdi. Yıldız sol bek “Tabii ki bu sadece benim verebileceğim bir karar değil ama burada çok mutluyum. Eğer şu an karar bana kalsa ve kararı ben verecek olsam yüzde yüz kalmak istiyorum. Burada gerçekten çok mutluyum. Inter ve Galatasaray nasıl bir karar verecek göreceğiz” ifadelerini kullandı.

İnanarak geldim : Nagatomo, “Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum ki buraya inanarak geldim. Fatih Terim’in burada olması kararımda etkiliydi ve tek hedefim şampiyonluk yaşamaktı. Takıma katıldıktan sonra Galatasaray’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu bir kere daha anladım ve hem arkadaşlarımız hem de kulüp personelimiz bana her zaman çok yardımcı oldu” dedi.

Dursun Özbek’ten Fatih Terim yorumu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER