SPOR GÜNDEMİ

Mustafa Denizli'den Ünal Aysal'a sert sözler

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli, Ünal Aysal'a cevap verdi.

Mustafa Denizli'den Ünal Aysal'a sert sözler

Türk futbolunun en önemli isimlerinden Mustafa Denizli, NTV Spor canlı yayınında özel açıklamalarda bulundu ve Galatasaray'da geçirdiği son dönemdeki eleştirilere cevap verdi.

Galatasaray ile anlaştıktan sonra Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasını son olarak Ünal Aysal'ın eleştirmesine cevap veren Denizli'nin sözleri şu şekilde;

"Ben Madrid'e gittiğim gün, Galatasaray ile kontrat imzalamamıştım. Ben hiçbir şekilde bir grubun karşısına yeni bir teknik adam olarak çıkamazdım, buna hakkım yoktu. Pazartesi görüşme olacak, salı günü uçağa bineceksin, çarşamba günü de takımı Atletico Madrid'e yeni hoca olarak çıkartacaksın. Yangından mal mı kaçırıyorsun? Orada çalışan insanların hiç mi birikimleri yok, hiç mi fikirleri yok.Orada Taffarel var. Orada o görevi yapan insanlar var. Onların o kadar birikimlerine, bir maç için set mi çekeceğim? Orada bana ve takıma kazandırılacak bir puan olamaz. Ama onların yanında oldum, birlikte oldum. Yoksa o kadar niye gideyim ben. Aynı gün gideceğim ve ben yeni hocanız olarak geldim diyeceğim, bu saçmalıktan başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli ek olarak Arda Turanın Çin'e olan transfer durumunuda yorumladı. ''Arda bana Çin'den çok yüksek bir teklif aldığını söyledi. Bence ayrılmaz ama emin değilim." dedi.

Barcelona ve Real Madrid arasında oynanan karşılaşma için İspanya'ya gittiğini söyleyen Denizli, "Maçtan sonra Arda'ya konuştuk. Bana, kendisine Çin'den gelen çok yüksek bir teklif olduğunu söyledi" dedi.

Arda Türkiye'de oynuyor olsaydı kendisine hiç düşünmeden git diyeceğini belirten tecrübeli hoca, "Arda çok farklı bir yerde oynuyor o yüzden kendisine git demedim. Arda Turan sadece bir futbolcu bir sosyal sorumluk projesidir" ifadelerini kullandı.

"BENCE AYRILMAZ AMA EMİN DEĞİLİM"

Milli yıldızın takımda çok fazla sevildiğini söyleyen Denizli, "Arda'yı Barcelona'da en fazla Messi ve Iniesta seviyor. Onların ardından Suarez ve Neymar geliyor. Böyle bir 4'lü hangi oyuncuyu seviyorsa o futbolcu o takımdan gitmez. Bu yüzden Arda'nın takımdan ayrılacağını düşünmüyorum ama emin değil değilim" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER