GALATASARAY

Mustafa Denizli'den son dakika Burak Yılmaz açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, West Ham United'a transfer olacağı söylenen Burak Yılmaz hakkında konuştu.

Mustafa Denizli'den son dakika Burak Yılmaz açıklaması

Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 kazandıkları Kastamonuspor 1966 maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

HİÇBİR YERE GİTMEZ

Mustafa Denizli, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda "Burak hiçbir yere gitmez" ifadesini kullanırken, "Teklifleri değerlendirmemiz bile zor, perşembe günü açıklama yapacağım" dedi.

AĞIRLIKLI OLARAK BENİM

Ciddi bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun bunu kendisiyle paylaşacağını aktaran tecrübeli teknik adam, "Teklif gelmiş midir bilmiyorum. Karar verecek olan da kulüp yönetimi ve ağırlıklı olarak benim. Takımımızın kadro yapısı ortadayken bu tip polemiklere çok fazla girmek istemiyorum. Net bir şekilde biz kadromuzu daha güçlendirme durumundayken, bu konuyla karşı karşıya kaldık" şeklinde konuştu.

Podolski her an Galatasaray'dan ayrılabilir

BUNA MÜSADE ETMEYECEĞİM

"Çok olağanüstü bir durum olmazsa, Galatasaray'dan hiçbir oyuncu ayrılmayacak. Buna müsade etmeyeceğim" ifadelerini kullanan Denizli, "Yönetimimiz de aynı kanaatte. Bu dönemi en sağlıklı nasıl geçiririz, onu düşünüyoruz. İlgilendiğimiz genç bir futbolcu var. İlk tercihimiz Martin Benitez'di. Diğeriyle görüşmeler devam ediyor. Henüz süreç bitmiş değil. Perşembe günü daha net konuşabilirim" şeklinde görüş belirtti.

HAMZA HOCA'NIN KOVULMA NEDENİYDİ

Öte yandan tecrübeli teknik adamın, ''Burak'ın gidip gitmeyeceğine ben karar veririm'' demesi akıllara Umut Bulut'la ilgili yaptığı açıklama sonrası gönderilen Hamza Hoca'yı getirdi.

Hatırlanacağı üzere Başkan Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu'nun ''Umut'un sözleşmesi otomatikman uzamazsa ben uzatırdım'' diyerek yönetimi hiçe saydığını düşünüp başarılı teknik adamı kovmuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER