KASIMPAŞA

Mustafa Denizli'den iddialı şampiyonluk sözleri

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş'ı evinde 4-1 mağlup etti. Paşa'nın başarılı çalıştırıcı Mustafa Denizli maç sonrasında değerlendirme yaptı

Mustafa Denizli'den iddialı şampiyonluk sözleri

Puanını 29'a çıkaran Kasımpaşa, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselirken İstanbul temsilcisi ayrıca ilk devreyi de ligin en golcü takımı olarak kapadı. Kasımpaşa'nın başarılı çalıştırıcı Mustafa Denizli maç sonrasında değerlendirme yaptı ve "Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi" tezahüratlarına yanıt verdi. Denizli, "28-29. haftaya bu tabloyla girersek şampiyon oluruz" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin en golcü takımı olan Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli, 4-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından şunları söyledi:

"Bu tablo anormal bir tablo değil. Bu takım futboldan keyif almalı, seyrederken keyif almalı, ben kulübede keyif almalı ve gurur duymalıyım. Tüm bunları gerçekleştirdim. Sadece penaltıları gole çevirsek bugün liderdik, önümüzde böyle de bir tablo var. İyi bir takımız, birbirini tamamlayan bir ekibiz. Orta sahadaki isimlerin gol atması, bizim için sevindirici."

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Şampiyonlar Ligi adaylarından birine 4 gol atmak, direkten dönen toplar var... İzleyenler bizim maçlarımızda ortalama 4 gol seyrediyor. Daha iyisi olur mu? Devre arasında bütün bunları değerlendireceğiz. Her şeyiyle keyifli bir maçtı, futbolcularımın her maçta bu arzuları var ancak bugün skora dönüştü. İzleyenler kaybettiğimiz maçlarda da bunun farkında olacaktır. Gol yemekten korkmuyoruz, bizim arzumuz yediğimizden fazlasını atmak."

"Bugün benim hesaplarımdan 3-4 puan gerideyiz. Göreve başladığımızda bir hedef koymuştuk: Kasımpaşa'yı tarihinde ilk kez Avrupa'ya çıkarmak. Bu hedefimizden asla vazgeçmeyiz. Yarın ne olur bilemem ama bugün ikinci sıradayız. Çok fazla bir şey değişmez. 28 - 29. haftaya böyle bir tabloyla girersek şampiyon oluruz."

Yorumlar
TREND HABERLER