FUTBOL

Mustafa Cengiz'den Kurtuluş Savaşı örneği

Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda konuşan Başkan Mustafa Cengiz'in, Gomis'in imza töreniyle ilgili yaptığı benzetme izleyenleri şaşırttı.

Galatasaray Kulübü'nün 2018 yılı olağan mali genel kurulu Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

BU RUH BİR TEK KURTULUŞ SAVAŞI'NDA VARDI: Konuşma yapmak için kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz,"Stadımızın doluluk oranı 2 ayda yükseldi. Gomis'in imza töreninde buz gibi havada çoluğunu çocuğunu bebesini alanlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Böyle bir ruhu her yerde bulamazsın. Bu ruh bir tek Kurtuluş Savaşı'nda oldu." dedi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER