TRABZONSPOR

Muharrem Usta'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Hakan Çalhanoğlu davası hakkında konuştu.

Muharrem Usta'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Hakan Çalhanoğlu ile FIFA ve ardından CAS'a giden dava için açıklamalarda bulundu.

CAS'A İTİRAZ ETTİK

A Spor'da katıldığı programda konuşan Usta; "Trabzonspor, Hakan Çalhanoğlu'nun futboldan 4 ay men cezası almasını istemişti. FIFA bunu kabul etti. Ardından Hakan Çalhanoğlu cephesi CAS'a gitti ve ceza durduruldu. Biz ceza almasını istedik. Cezayı da aldı ama CAS'ta ceza askıya alındı. O konuda bir şey yapamayız. İşin ekonomik boyutu da var. Biz bu anlaşma için 250 bin Euro para ödemiştik. Cezayı vermiyorsunuz ama bizim paramızı verin bari. Bu paramız için CAS'a itiraz ettik." dedi.

Muharrem Usta Arena'ya hayran kaldı

İMZAYI BABASI ATTI

Trabzonspor'un maddi kayıp yaşamasına izin vermeyeceğini belirten Usta; "Ortada bir de 1 milyon avroluk ceza var. Sözleşmede var bu. Hem babasına, hem menajerine para verilmiş. Sözleşmeye de taraflar sözleşmeden dönerse 1 milyon avro öder maddesi var. İmza atıldığı dönemde Hakan Çalhanoğlu 17 yaşında olduğu için imzayı babası atıyor. Mahkeme bu paranın iadesine gerek yok diyor.'' dedi.

'HAKAN İYİ ÇOCUK ÜSTÜNE GİTMEYELİM' DİYEMEYİZ

Usta, ''Trabzonspor para verdi. Biz bu parayı almayalım, Hakan iyi çocuk üzerine de gitmeyelim diyemeyiz. Kendisiyle bir görüşmemiz olmadı. Daha önce görüşme yapılmış olabilir. Ben şahsen babasının ya da kendisinin bizimle irtibat kurmalarını isterim. Ama ben Trabzonspor'un ekonomik hakkını gözetmek zorundayım. Ekonomik tarafta mağduriyetimiz var." diyerek bu konuya açıklık getirdi.

Yorumlar
TREND HABERLER