TRABZONSPOR

Muharrem Usta ile İbrahim Hacıosmanoğlu kapıştı

Trabzonspor'da geçtiğimiz gün yapılan genel kurulun yankıları devam ediyor. Muharrem Usta ile İbrahim Hacıosmanoğlu kapıştı.

Muharrem Usta ile İbrahim Hacıosmanoğlu kapıştı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, ''Bizden önceki yönetimin özel uçak giderleri 437 bin TL’dir. Bunu herkes böyle bilsin'' dedi.

ÖZEL UÇAK HARCAMALARI

Geçmişe dönük harcamaları inceleyen başkan Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde özel uçak seyahatleri için 437 bin TL harcandığını tespit etti.

Emre Mor'un Karadağ maçındaki şık hareketleri

ESKİ YÖNETİME ELEŞTİRİ

Bu haber camiada şok etkisi yaratırken, Muharrem Usta konuyla ilgili olarak “Benim dönemimde kimse özel giderleri için kulübün parasını kullanmadı. Her bir yöneticim uçak biletini cebinden ödüyor. Ama bizden önceki yönetimin özel uçak giderleri 437 bin TL’dir. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.

HACIOSMANOĞLU: 1 LİRASINI YEDİYSEM NAMUSSUZUM

İbrahim Hacıosmanoğlu, Divan Kurulu'nda şu açıklamaları yapmıştı: "Bilindiğiniz üzere 2.5 yıl Trabzonspor'a hizmet ettik ve başkanlık görevimizi devrettik. Aslında o günden beri hiç konuşmadım. 5 dakikada da bilgi verilmez, bunu söyleyeyim. Sağolsun Ali Sürmen başkanımız telefonla aradı. Bizi sevmeyenler de var, sevenler de. Ben Genel Kurul'da da söyledim. Kim Trabzonspor'un villasını yedi veya yediyse namussuz, şerefsizdir. Bir lirasını yiyen haysiyetsizdir. Coşkun muhasebe müdürümüzde var Trabzonspor'da. Ben ilk seçildiğim zaman buradan sportif başkan olarak rezil olarak gidebilirim. Ancak bana 1 lira aldı dedirtmeyeceksin. Burası bakkal dükkanı değil. Borcu neyse, borsaya açık bir şirketsiniz, denetliyorsunuz. Başkan ve yetkili ağızlar 800 milyon liradan bahsediyor. Trabzonspor’un her kulüpte olduğu gibi stopaj borçlarını kimse ödemez giderler yapılandırma yaparlar. Ondan mı kastediyorsunuz oda o kadar tutmaz. Senetler var diyorlar piyasaya kim verdi senetleri. Trabzonspor’da olan kirli ilişkileri bilip açıklamayan namerttir."

Yorumlar
TREND HABERLER