SPOR MEDYASI

Müge Anlı'ya Beşiktaşlılar'dan küfür Fenerbahçeliler'den destek

Müge Anlı’ya kızan Beşiktaş taraftarları, Kayserispor maçında ünlü sunucuya küfürlü tezahüratta bulundu. Müge Anlı’yı savunan Gülben Ergen’i hedef alan Beşiktaş taraftarları, sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Fenerbahçe taraftarı ise Müge Anlı’nın canlı yayınlanan programına çıkarak desteklerini gösterdi.

Müge Anlı'ya Beşiktaşlılar'dan küfür Fenerbahçeliler'den destek

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve yarıda kalan Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Tolga Zengin'in taraftarlar ile tartışmasının yanlış olduğunu söyleyen Müge Anlı'ya Beşiktaş taraftarı Kayserispor maçında küfürlü tezahüratta bulundu. Gülben Ergen, Müge Anlı'ya küfür eden Beşiktaş taraftarlarına tepki gösterdi. Beşiktaş taraftarı bu kez de Gülben Ergen'e yüklendi. Fenerbahçe taraftarı ise canlı yayına çıkarak Müge Anlı'ya destek verdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşananların üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen Fenerbahçe-Beşiktaş-Müge Anlı-Gülben Ergen dörtgeninde polemik devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmış, mücadele saha olayları nedeniyle yarıda kalmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına gelen bir madde nedeniyle soyunma odasına gittiği karşılaşmada Fenerbahçe cephesi, olayın sorumlusu olarak Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup’u suçlamıştı. Özellikle Tolga Zengin’in taraftarlar ile ağız dalaşına girmesinin olayları körüklediği savunulmuştu.

Maçı tribünden takip eden Müge Anlı ise yaşananların ardından Tolga Zengin ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak taraftara dönüp saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip seyirler yapabilelim”

 Gülben Ergen

BEŞİKTAŞ TARAFTARI GÜLBEN ERGEN’E YÜKLENDİ

Yaşananların üzerinden iki haftadan fazla zaman geçmesine rağmen Beşiktaş taraftarının Müge Anlı’ya öfkesi dinmedi. Beşiktaş’ın sahasında Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada Müge Anlı’ya küfürlü tezahüratta bulunan siyah-beyazlı taraftarlara ilk tepki Gülben Ergen’den geldi.

Gülben Ergen, sosyal medya hesabından “Koca bir taraftar topluluğu bir anneye, bir kadına ne büyük ayıp ediyor! Şiddetin, kabalığın alası…” yazarak Müge Anlı’ya destek verdi. Ancak bu paylaşım, Beşiktaş taraftarını kızdırdı. Beşiktaş taraftarları “Tolga Zengin’in ölmüş annesi kadın değil miydi? Tolga Zengin’in annesine küfür edilirken neredeydiniz?” şeklinde mesajlarla Gülben Ergen’e yüklendi.

Müge Anlı ise kendisine küfür eden Beşiktaş taraftarına Beyaz TV’ye bağlanarak cevap verdi. Müge Anlı, “Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu dedim. Canları sağ olsun” diyerek Beşiktaş taraftarının tepkisine anlam veremediğini söyledi. Fenerbahçe taraftarı ise Müge Anlı’nın canlı yayın programına bağlanarak sunucuya destek verdi.

Canlı yayında kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür eden Müge Anlı, daha sonra şunları söyledi:

“Herkes herkesi sevemez. Böyle bir hayat yok. Keşke öyle bir dünya olsa… Ben kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü hayatım boyunca hiçbir politik görüş tanımadım. Bunların çok ötesinde kaldım. Her takım, her siyasi görüş aynı şekilde seviyor. Sevmeyenlerin de canı sağ olsun.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER