FUTBOL

Mourinho efsanesinin çöküşü

1990 yılından bu yana en kötü sezon başlangıcını yapan Manchester United, liderin 19 puan gerisinde kalarak şampiyonluk yarışından kopunca Portekizli teknik adamın görevine son verdi! Manchester United, Mourinho'dan boşalan koltuğa sezon sonuna kadar eski futbolcusu Ole Gunnar Solskjaer'i getirdi.

Mourinho efsanesinin çöküşü - Sayfa 1

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, bu sezon da şampiyonluktan uzak bir görüntü sergilerken, fatura uzun süredir takımdaki geleceği tartışılan teknik direktör Jose Mourinho'ya kesildi!

Mourinho efsanesinin çöküşü - Sayfa 2

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Chelsea, Real Madrid ve Inter'de elde ettiği kupa zaferlerinin ardından Alex Ferguson sonrası çöküşü durdurması için Manchester United'ın başına getirilen Portekizli teknik adam, geride kalan üç sezonda beklentileri karşılayamadı.

Mourinho efsanesinin çöküşü - Sayfa 3

Mourinho ile bu sezon 17 haftada 7 galibiyet, 5 beraberlik alan Manchester temsilcisi, 26 puanla 6. sırada yer alıyor. Lider Liverpool'un 19 puan gerisine düşen Manchester United, 2013 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemine bu sezon da son vermekten uzak bir görüntü sergiliyor.

Mourinho efsanesinin çöküşü - Sayfa 4

1989-90 sezonundan bu yana ilk kez 17. haftayı sıfır gol averajıyla geçen Mourinho yönetimindeki Manchester United, son 28 yılın en kötü sezon başlangıcına imza attı.