FUTBOL

Miroslav Stoch kaleciyi orta sahadan avladı

Sezon başında Fenerbahçe'den Slavia Prag'a transfer olan Stoch, Shakhtar Donetsk ile oynanan maçta orta sahadan muhteşem bir gol attı.

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan ve sezon başında Çekya ekibi Slavia Prag'a transfer olan Stoch, takımının Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'le oynadığı hazırlık maçında orta sahada müthiş bir gole imza attı.

Slavia Prag'ı 17. dakikada 1-0 öne geçiren golü atan Stoch, kendi yarı sahasından yaptığı uzun mesafeli şutla kaleciyi avladı. Karşılaşma Shakhtar'ın 3-2 galibiyetiyle sonuçlandı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER