MİLLİ TAKIM

Mircea Lucescu basın toplantısına katılmadı!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü Martin O'Neill'in basın toplantısında uzun konuşmasına tepki gösterdi.

Mircea Lucescu basın toplantısına katılmadı!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü Martin O'Neill'in basın toplantısında uzun konuşmasına tepki gösterdi. Karşılaşmanın ardından Lucescu basın toplantısı yapmadı.

Basın toplantı odasına girmedi : Özel maçta misafirperverlik amacıyla ilk açıklamayı İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü Martin O'Neill'e veren Mircea Lucescu, İrlandalı teknik adamın konuşmasının uzun sürmesine tepki gösterdi. Basın toplantı odasına girmeyen Lucescu, karma alanda gazetecilere konuştu.

Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı sonucu ve geniş özeti

"Takım istediğimizi yaptı" : Maçın çok iyi geçtiğini belirten Mircea Lucescu, "Takım istediğimizi yaptı. Oyuna tamamen hakimdik. İlk yarı biraz daha iyiydi. 9 kere kaleye şut atabildik. İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle biraz oyun kontrolünü kaybettik ama iyiydi. Böyle devam etmek istiyoruz. Çok mutluyuz. Önümüzdeki maça bakacağız. Bu akşamki maçın konfirmasyonu olarak gelecek maçta da aynısını yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER