MİLLİ TAKIM

Milli Takım'daki krizi Acun Ilıcalı çözdü

A Milli Takımda yaşanan Fatih Terim-Arda Turan krizini ünlü televizyon patronu Acun Ilıcalı'nın çözdüğü ortaya çıktı.

Milli Takım'daki krizi Acun Ilıcalı çözdü

Milli Takımda Euro 2016 sonrası patlayan Fatih Terim-Arda Turan krizi nihayet sona erdi. Bu krize noktayı koyan isimin Acun Ilıcalı olduğu ortaya çıktı.


Yıldız oyuncu ile beraberinde kadro dışı kalan Gökhan Gönül, Burak ve Selçuk, Ay-Yıldızlı takıma geri döndü. Bu gelişmenin ardından krizin nasıl çözüldüğüne dair birçok iddia ortaya atıldı, ancak bugün farklı bir tablo ortaya çıktı.

Fatih Terim bir tek onu affetmedi!

Acun Ilıcalı devrede

Fanatik Gazetesi'nde yeralan habere göre; kamuoyuna yansıtıldığı gibi krizin çözülmesinde başrol oynayan isim Emre Belözoğlu değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bu konuda bir görüşme yapan Acun Ilıcalı’nın, Kosova maçının kadrosu açıklanmadan önce Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le bir araya geldiği öğrenildi. 1 hafta önce gerçekleşen kritik buluşmada Acun Ilıcalı’nın, Terim’e, kriz hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düşüncelerini aktardığı belirtildi.

Acun'dan FETÖ'cü Enes Kanter'in maçlarına ambargo

 "Rahatsızlık duyuyor"

Acun Ilıcalı'nın Fatih Terim'e “Hocam, Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz ki Arda’yı oğlu gibi sever. Onunla Burak’ın Çin’de ve İspanya’da ülkemizi başarıyla temsil etmesinden gurur duyuyor. Sizinle olan samimiyeti de ortada. Bu konunun uzamasından çok büyük rahatsızlık duyuyor ve artık bu tatsızlığın sona ermesini istiyor” sözleriyle mesajı ileten Acun, Terim’den, “Cumhurbaşkanımız’ın emri olur” yanıtını alır.

Emre Belözoğlu kendi başını yaktı

 Emre daha sonra devrede!

Bu gelişmenin ardından Acun’un talebi üzerine Emre Belözoğlu, Arda ile bir araya geldi, aynı ortamdayken Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i arayarak telefonu Arda’ya verdi. Euro 2016’dan sonra ilk kez görüşen ikili arasındaki buzlar eridi. Terim’in, Kosova maçı kadrosunu hazırlarken bu gelişmenin ardından kadro dışı kalan diğer isimleri de yeniden geniş kadroya dahil ettiği ifade ediliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER