DÜNYADAN FUTBOL

Mesut Özil'in o partiden sonra ödediği bedel ağır oldu

70 kadınlı uyuşturucu partisinde görüntülenen Türk futbolcu Mesut Özil, Arsenal'da formayı unuttu. Mesut, dünkü Liverpool maçında kadroya bile giremedi.

Mesut Özil'in o partiden sonra ödediği bedel ağır oldu

Sezon başında Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'le arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşulan Türk asıllı Alman orta saha Mesut Özil'in bileti kesildi. Aralık ayında yaşadığı bel probleminden sonra performansı istenilen seviyede olmayan Mesut Özil, Brighton maçında 46. dakikada oyundan alındı. Son olarak Liverpool maçının kadrosunda yer verilmedi. Arsenal'de geleceğini göremeyen Mesut da yeni bir maceraya açılmaya hazır.

FENERBAHÇE ÇOK İSTİYOR

Mesut'u F.Bahçe'nin dışında Beşiktaş, G.Saray ve Başakşehir'in de istediği son zamanlarda Türk ve Avrupa basınının da gündeminde. Fenerbahçe, oyuncunun kazandığı haftalık 350 bin euroya yakın bir parayı ödemeye hazır. Arsenal cephesi de 2021'de mukavelesi bitecek oyuncusunun bonservisini vermek istiyor. Sarı-Lacivertliler ise kiralama ve sonrasında satış opsiyonu maddesi üzerine hesaplamalarını yaptı. İki kulübün ortak noktada buluşması zor gözükmüyor.

Fenerbahçe Benfica'nın stoperine talip oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER