DÜNYADAN FUTBOL

Mesut Özil'den Löw'e büyük şok

Mesut Özil ile buzları eritmek için İngiltere’nin yolunu tutan Alman Milli Takımı’nın hocası büyük şok yaşadı. Löw’ün haftalardır telefonlarına cevap vermeyen Mesut karşılıklı görüşmeyi de kabul etmedi, hocası ile yardımcısı Bierhoff’u eli boş geri gönderdi.

Mesut Özil'den Löw'e büyük şok

Türk asıllı Alman milli futbolcu Mesut Özil’in milli takımı bırakmasının ardından aradaki buzları eritmek için İngiltere’nin başkenti Londra’ya giden Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw ile yardımcısı Oliver Bierhoff kapıdan dönmek zorunda kaldı.

Alman Bild Gazetesi’nin haberine göre Löw ile yardımcısı Bierhoff’un geçtiğimiz pazartesi günü, Mesut Özil’le görüşmek için Londra’da Arsenal kulübün antrenman sahasına gittikleri, ancak Teknik Direktör Unai Emery’nin talimatı doğrultusunda içeri alınmadıkları belirtildi.

Bierhoff’un Arsenal’de oynayan Alman milli futbolcular; Özil, Mustafi ve Leno ile görüşmek üzere Löw’le birlikte geleceklerini hem kulübe hem de futbolcuların menajerlerine daha önceden bildirmesine rağmen Özil’le görüşemeden geri dönmelerinin büyük hayal kırıklığı yarattığı bildirildi.

Mesut Özil’in, Löw ile herhangi bir diyaloğa hazır ve açık olmadığını belirtmeyen ve Alman hocayı uyarmayan Özil’in menajeri Erkut Söğüt’ü suçlayan Bierhoff, Arsenal antremanına alınmayarak hiçbir Alman futbolcuyla görüşmeden geri dönmelerinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Bierhoff ayrıca, Mesut Özil ile konuşmak istediklerinin altını çizerken, futbolcunun şimdilik bunu istememesini kabul etmek zorunda olduklarını kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında “ırkçılık ve saygısızlık” sebepleriyle milli takım kariyerine nokta koyduğunu açıklayan Mesut Özil’e, Dünya Kupası’ndan ve Mesut’un kararından sonra, sayısız kez arayarak ve mesaj atarak ulaşmaya çalıştığını ifade eden Löw, Mesut’un kendisine dönüş yapmadığını söylemiş, “Mesut beni aramadı. Geçmişte oyuncular milli takımdan emekli olduklarında böyle olmazdı. Mesut farklı bir yol seçti. Mesajla ve telefonla defalarca ulaşmaya çalıştım ama imkansızdı. Bu durumu kabullenmem lazım” demişti.

Alman hocanın birebir görüşme çabası da Mesut’a geri adım attırmadı.

Belli oluyor! EURO 2024 için karar günü

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER