SÜPER LİG

Mesut Özil Merkel'i duvarına asıyor

Mesut Özil'in, Türkiye galibiyeti sonrasında Merkel ile soyunma odasında çekilen fotoğrafını duvarına asmak istediği bildirildi.

Mesut Özil Merkel'i duvarına asıyor

Alman Milli Futbol Takımının Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in, Türkiye galibiyeti sonrasında Almanya Başbakanı Angela Merkel ile soyunma odasında çekilen fotoğrafını duvarına asmak istediği bildirildi.Alman Bild gazetesinde, ''Özil, Merkel'i duvarına asıyor'' başlığıyla verilen haberde, Mesut ve menajeri Reza Fazali'nin, duvara asmak üzere bu fotoğraflardan 2 adet istediği belirtildi.

Mesut'un, Merkel'in kendisini ve takım arkadaşlarını maç sonrasında soyunma odasına gelerek tebrik etmesine sevindiği ifade edilen haberde ayrıca, geçen hafta Şampiyonlar Ligi maçında da Racing Santander'e 1 gol atan, Real Madrid'de gösterdiği performans ve attığı gollerle İspanya'da övgüler alan Mesut hakkında ''Bizim yıldızımız 6-1'lik skorla Santander'i temizledi'' denildi.

Başbakan Merkel, kendisini beklemeden soyunma odasına giderek oyuncuları tebrik ettiği için rahatsızlık duyan Alman Futbol Federasyonu (DFB)Başkanı Theo Zwanziger'den özür dilemişti. Zwanziger, maç sonrasında yaptığı açıklamada, galibiyetin sportif bir başarı olduğunu ve politikaya alet edilmemesi gerektiği şeklinde görüş belirtmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER