DİĞER HABERLER

Mesut Özil eleştirilere yanıt verdi!

Londra’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çektirdiği fotoğraf yüzünden Almanya’da günlerce eleştirilen Mesut Özil, ilk kez konuştu.

Mesut Özil eleştirilere yanıt verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mayıs ayında gerçekleştirdiği İngiltere ziyaretinde futbolcular Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun ile bir araya gelmiş, hatıra fotoğrafı çektirmişlerdi.

Bu fotoğraf sonrası ülkesinde yoğun eleştirilere maruz kalan Mesut Özil bir açıklama yaptı

"İKİ KALBİM VAR: BİRİ TÜRK" : "Almanya'da büyüdüm ama kökenlerim Türk. İki kalbim var: Biri Türk, biri Alman. Annem, çocukluğumdan beri herkese saygılı olmam gerektiğini ve nereden geldiğimi unutmamamı söylerdi" dedi.

"ALMAN MEDYASI DURUMU FARKLI YANSITTI" : Mesut sözlerine şöyle devam etti: "Mayıs ayında Recep Tayyip Erdoğan'la Londra'da buluştum. O buluşmada çekilen fotoğraf, Alman basınında büyük yankı uyandırdı. Bazı insanlar beni yalancılıkla, düzenbazlıkla suçladı ama o fotoğrafın politik bir amacı yoktu. Alman medyası ise durumu farklı yansıttı. Mesut Özil: Yine olsa aynı fotoğrafı çektirirdim.

"ATALARIMA SAYGISIZLIK OLURDU" : Sayın Erdoğan'la buluşmayı reddetmek, atalarıma saygısızlık olurdu. Benim için kimin devlet başkanı olduğunun önemi yok. Eminim ki Kraliçe ve İngiltere Başbakanı May de Sayın Erdoğan'ı ağırladıklarında aynı saygıyı göstermiştir. Son seçimde ya da ondan önceki seçimde, ne olursa olsun yine de aynı fotoğrafı çektirirdim.

"YİNE OLSA AYNI FOTOĞRAFI ÇEKTİRİDİM" : Son seçimde ya da ondan önceki seçimde, ne olursa olsun yine de aynı fotoğrafı çektirirdim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER