SÜPER LİG

Mesut Bakkal'dan transfer açıklaması

Mesut Bakkal, Konyaspor'un yeni stadıyla birlikte iddialı bir sezon geçireceğini söyledi.

Mesut Bakkal'dan transfer açıklaması
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Türkiye'deki en iyi stadyumlardan birine sahip olduklarını belirterek, "Bu stadyumda başarılarla dolu bir takım yaratmayı hedefliyoruz" dedi. 

Bakkal, yaptığı açıklamada, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Hem birinci hem de ikinci kamp dönemini sakatlık olmadan bitirdiklerini dile getiren Bakkal, "Lige en iyi şekilde hazırlanıp, iyi futbol oynayan takım ortaya çıkarmak istiyoruz. İnşallah başarılı bir takım görüntüsünü sezon boyunca görüntüleriz" diye konuştu.

Bakkal, geçen senenin kadrosunu koruduklarını, dış transferde kaliteli oyuncular aldıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Tabii ki herkesin beklentileri farklılaştı. İnşallah bu beklentilere cevap veririz. Bu sezon ligde iyi işler yapıp, üst sıraları kovalamaya çalışacağız. Türkiye'deki en iyi stadyumlardan birine sahip sahibiz. Yeni stadyumumuzda başarılarla dolu bir takım yaratmayı hedefliyoruz. İsteğimiz, düşüncemiz beklentilere karşılık vermek. İnşallah hep beraber güzel başarılar elde ederiz. Herkes bunu bekliyor, ona göre çalışıyoruz."

"KALECİ İSTİYORUZ"

Transferde sadece kaleci mevkisine oyuncu alacaklarına dikkati çeken Bakkal, "Kaleci istiyoruz. Kontenjandan dolayı tercihimiz yerli olacak. Basında da isimleri çıkan bir iki kişi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu kadar transferi yaptıktan sonra yönetimimiz bir kaleci de alacaktır. Bundan hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER