SÜPER LİG

Mersin TSG'yi iki yıllığına kiraladı!

Mersin İdman Yurdu Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından imzalanan protokolle Tevfik Sırrı Gür Stadını iki yıllığına kiraladı.

Mersin TSG'yi iki yıllığına kiraladı!
Süper Lig'in yeni ekibi Mersin İdman Yurdu Tevfik Sırrı Gür Stadında yaptığı iyileştirme çalışmalarının ardından stadı iki yıllığına kiraladı.


Gençlik Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı resmi sözleşmelere imza attı. Bundan böyle yeni yapılacak stada kadar Tevfik Sırrı Gür Stadı kulüp kontrolünde olacak.

 
Gençlik Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, yeni yüzüyle stadın Mersin İdman Yurdu'na hayırlı olmasını diledi. Statda çok ciddi çalışmalar yapıldığını ve baştan aşağıya değiştirildiğini ifade eden Taşkın, "Süper Lig'de oynanacak maçlar için stat hazır hale getirildi. Bizde Mersin İdman Yurdu'na Süper Lig'de başarılar diliyoruz" dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise kendilerine her zaman destek olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Mersinlilerin rahat maç izlemesi ve takımlarını desteklemeleri için çok önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kahramanlı, "Stat artık 2 yıl boyunca bizim himayemizde olacak. Stat içerisinde ve dışarısında çok önemli çalışmalar yaptık. Mersinliler maçlarda bizleri yalnız bırakmasın" dedi.

Volkan TOSLAK / MERSİN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER