1.LİG

Mersin İdman'dan bir transfer daha!

Kırmızı Lacivertliler Manisaspor'un genç oyuncusu Adem Büyük'le her konuda anlaşmaya vardı

Mersin İdman'dan bir transfer daha!

Büyük'ün Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Mersin İdmanyurdu'nda transfer tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı Lacivertliler, Bucaspor'dan Mehmet Polat, Gaziantepspor'dan Erman Özgür, Sakaryaspor'dan İlhan Özbay ve Nijerya'dan Nduka'nın ardından Vestel Manisaspor'dan Adem Büyük'le de el sıkıştı.

Mersin İdmanyurdu Yönetiminin, Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Manisaspor Yöneticileri ve futbolcu ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, Adem Büyük'ün Mersin İdmanyurdu kampına katılacağı belirtildi. Adem Büyük geçtiğimiz yıl Boluspor forması giymiş ve 13 gole imza atmıştı.

Mersin İdmanyurdu As Başkanı Dr. Ayhan Erdem, takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. İkinci yarıda hedeflerinin Play – Off olduğuna dikkat çeken Erdem, "İkinci yarı daha iyi durumda olacağız. Takımımızın Antalya kampı sürüyor. Transferlerde Nurullah Sağlam'ın verdiği rapor doğrultusunda devam edecek. Mersinlilere şampiyonluk yaşatmak için çalışmalar devam edecek" dedi.

ADEM BÜYÜK KİMDİR ?
Futbola Artvin Hopaspor altyapısında başlayan Adem Büyük buradan Arhavispor altyapısına ve ordandan Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Beşiktaş'da forma şansı bulamadı ve sırasıyla Zeytinburnuspor, Akçaabat Sebatspor, Altay ve Manisaspor oynadı. 2009-210 sezonunda kiralık olarak Boluspor'da oynadı ve ardından Manisaspor'a geri döndü. Adem Büyük ligin ikinci yarısında Mersin İdmanyurdu'nda kiralık olarak forma giyecek.

Volkan TOSLAK / MERSİN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER