ROPÖRTAJ

Melo'dan Dursun Özbek'e sitem

Galatasaray'da kulüpten ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı yıldız Feliple Melo, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Melo'dan Dursun Özbek'e sitem

Galatasaray'da Felipe Melo şampiyonluk kupasının kaldırılmasından bir gün sonra ilginç açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yolunda zor zamanlar yaşaıklarını belirten Brezilyalı yıldız "Kimse bizim şampiyon olacağımıza sezon başı inanmıyordu. Çok önemli bir şampiyonluk kazandık" dedi.

"Çok gereksiz konuşanlar var"
Sakatlıktan kısa sürede dönmesiyle ilgili olarak Melo, "Sivasspor maçından önce oynayamadım. Ayağımı hissetmedim. Daha sonra da ameliyat olma kararı çıktı. Tabii ki, çok gereksiz konuşanlar da oldu. Bana çok uzun zaman biçtiler. Tanrıya şükür ki, kısa sürede dönebildim. Bunun sırrı tamamen Tanrıya inanmak..." dedi.

 

"Prandelli ve Hamzaoğlu'nu karşılaştırmam"
Cesare Prandelli'nin de iyi bir hoca olduğunu belirten 31 yaşındaki oyuncu "İki hocayı asla karşılaştırmam. Bu hiç sevmediğim bir şey. Prandelli belki daha tecrübeli, o da iyi işler çıkardı. Ama geçmiş, geçmişte kaldı. Hamza Hamzaoğlu da çok iyi bir teknik adam... Bize çok şey kattı. Bu şampiyonlukta büyük payı var. " açıklamasını yaptı.

Twitter'da takip konusu...
Takım arkadaşlarını ve kulübü Twitter'dan takip etmeyi bırakması hakkında da açıklamalarda bulunan yıldız orta saha "Bu benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca Inter'den de hiçbir teklif almadım. Bu haberler sadece gazetelerde yazıyor ancak doğru değil. Mancini'nin benim hakkımda söylediği iyi şeyler var. Zaten bunun için çalışıyoruz. Güzel sözler duymak için... Benim odaklandığım Galatasaray... Kimse kupa finalinin kolay olacağını sanmasın.. O maç da çok zor olacak." diye konuştu.

 

Takımın sezon boyunca tek kırmızı kart görmesi...
Sert oyun tarzı ve kırmızı kart görmemesiyle ilgili çıkan haberler ve yapılan yorumlara da değinen Melo, "Bu konular hakkında konuşanlar çok umrumda değil. Bu insanlar Galatasaray'ın başarısını istemeyen insanlar. Beni ilgilendirmiyor. Benim oyun yapım her zaman, tüm oynadığım kulüplerde destek ve takdir görmüştür. Çünkü herkesin bildiği gibi ben son dakikaya kadar mücadele eden bir oyuncuyum. Bu yüzden her oynadığım kulüpte taraftarlardan destek gördüm. " dedi.

Başkan Özbek'e dolaylı yoldan sitem...
Galatasaray'daki en üzücü ve en sevindiği olayların da sorulduğu Felipe Melo, "Burada çok üzüldüğüm zamanlar olmadı. Ama dün çok üzüldüm. Çünkü Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst yanımızda yoktu kupa töreninde... Buna çok üzüldüm. Bizden başarı anlamında çok daha fazla şey yaşadılar. Keşke onlar da isimleri okunarak sahaya davet edilmeliydi. Burada kim suçlu bilmiyorum ama bu olmamalıydı.

Ben buraya geldiğimde yine o insanlar vardı. İkisinin de bence Galatasaray'a ihtiyacı yok. Onlar bu hayata Galatasaraysız da devam eder ancak Galatasaray'a çok yardımları var.

Ödemelerde zorluk çıktı mı, Abdurrahim bey oradaydı, taraftarlar sorun oldu mu, onlar oradaydı. Onlar dün kesinlikle sahada olmalılardı.

Müthiş bir gündü, ailemle ağladım, duygularımızı paylaştık, sevinçliydik ama dün bu iki kişi sahada olmalıydı.

Geleceğimle ilgili çok konuşmak istemiyorum. Benim için en yakın gelecek yarın kalkıp Bursa maçına hazırlanmak ve bir kupa daha almak. " diye konuştu.

Taraftara mesaj...
"Taraftarımıza her zaman teşekkür ediyorum. Onların bu kupada çok büyük payları var. Bu kupayı bize nasip eden Tanrıya tekrardan teşekkür ediyorum. Bu kupayı taraftarımıza armağan ediyoruz.."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER