YAZARLAR

Melo mu Volkan mı?

Melo mu Volkan mı?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Birisi Türk Mili takımımızın ve Fenerbahçe’nin kalecisi, diğeri ise Brezilya Milli takım ve Galatasaray’ın futbolcusu…

Volkan’ın yaptığı her hareket ve söylemi gazetelerinin tirajı için şişire şişire haber yapan medyamız geldiği günden beri Türk futbolunda yapmadığı terbiyesizlik kalmayan Melo için yapmadılar.

Kendi arkadaşını hastanelik eden adamı takımdan uzaklaştıramadılar. Hatırlatmakta fayda var, Riera’yı haince pusuya düşürerek döven bir kişiden bahsediyoruz. Kapının arkasına saklanıp pusuda bekleyen ve sopa ile vuran bir kişiden…

Deneme

Meireles’in yaptığı el hareketi hala konuşulmaya devam ederken, Melo’nun yaptığı bu terbiyesiz hareketler ise ne çabuk unutuldu?

Deneme

Saha içerisinde yaptığı onca hareketi de Melo yapmadı değil mi?

Deneme

Deneme

Fenerbahçe maçında Emre’yi tahrik etmek için el kol hareketi yapan, dil çıkaran Melo çok masumdu değil mi?

Deneme

Galibiyet sevincini bile insanca sevinmesini bilmeyen birisi hakkında ne yorum yapılabilir ki? 

Deneme

Federasyon Başkanının elini sıkmayan bir adamı hangi yüzle savunabiliyorlar? Melo’nun lisansı Federasyon tarafından iptal edilmeli ve bu ülkede futbol oynaması yasaklanmalıdır.

Daha yaptığı sert hareketleri, sakatlanamaya yönelik müdahalelerini saymadık bile, bu adamın Türkiye'de futbol oynaması sizde normal mi? Melo bu hareketleri başka bir ülkede yapabilir mi?

Meireles'i, Emre'yi ve Volkan'ı hedef alıp saldıranlar, hakaret edenler, gerçek futbol katillleri hakkında neden yorum yapmazlar? Bu resimlere siz daha önce tanıklık etmediniz mi? Her maçta bunlara bir yenisi eklenmiyor mu?  

Kendi milli kalecisi için Milli takıma alınmasın diye kampanya başlatan zihniyeti anlamak mümkün değil!!!

Hele hele sebep olarak Melo gibi birinin gösterilmesi de oldukça komik. Galatasaray taraftalarının bu hareketlerinin yanlış olduğunun altını defalarca çizmek istiyorum. Kimse bir oyuncu milli takıma alınmasın diye bir kampanyaya itibar etmez, Fatih Terim nazarında da etmeyecek!!! 

Yorumlar
TREND HABERLER