SÜPER LİG

Mehmet Yiğit Alp Sadri Şener'e tam destek verdi

Eski Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Yiğit Alp, Sadri Şener'e tam destek verdi

Mehmet Yiğit Alp Sadri Şener'e tam destek verdi
Eski Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Yiğit Alp, Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından iddianame hazırlanmasına ilişkin olarak, "Ekonomik olarak en büyük zorlukları yaşadığı dönemde bütün alacağını Trabzonspor Kulübü'ne bağışlayan Sadri Şener'i usulsüzlükle suçlamak akıl ve izanla izah edilemez" dedi.

Alp, Eski Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, yıllarca kulübe onuruyla hizmet etmiş, maddi manevi külfetlere rağmen, çok zorlu rekabet koşulları altında Trabzonspor'un ayakta durmasını ve rakiplerine kafa tutmasını sağlayan Sadri Şener'e yönelik yapılan son hamlenin bardağı taşıran damla olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Şirketleri birleştirilerek kulübün büyük bir maddi külfetten kurtarılması başta olmak üzere 2010-2011 sezonu şampiyonluğu, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa başarılarının ardından Şampiyonlar Ligi'ne kulübü taşıyan sportif başarılarda da imzası olan Sadri Şener'i bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışmak onu değil aksine bu gayretleri gösterenlerin itibarlarını tartışmaya açmıştır. Sayın Sadri Şener ve ekibinin büyük katkılarıyla kazanılan Türkiye Basketbol İkinci Ligi şampiyonluk kupasını henüz yeni başkan seçilmişken kaldırmakta beis görmeyenlerin bugünkü düşmanca tavırlarını anlamlandırmanın imkanı yoktur."

"Ekonomik olarak en büyük zorlukları yaşadığı dönemde bütün alacağını Trabzonspor Kulübü'ne bağışlayan Sadri Şener'i usulsüzlükle suçlamak akıl ve izanla izah edilemez" diyen Alp, şunları kaydetti:

"Rakiplerinin bütün olumsuzluklarına rağmen tertemiz kalarak Trabzonspor'un başını öne eğdirmeyen, daha da önemlisi kulüp üyeleri tarafından genel kurulda ibra edilmiş bir yönetimi usulsüzlükle dava edecek kadar aymazlık içinde olanların camiamıza ne kadar büyük zarar verdikleri ortadadır.

Elbette geçmiş yönetim kurulunun da her yönetim gibi hataları olmuştur ama Trabzonspor yönetimlerine düşen, sadece geçmiş hatalardan ders alıp, daha iyisini yapmak için çalışmaktır. Geçmişe çamur atarak, gelecek yüceltilmez. Trabzonsporumuz'un daha bilinçli, dünyayla bütünleşmiş, kurumsal yönetime aşina, değerlerine sahip bir yönetim kuruluna duyduğu ihtiyaç her zamankinden daha fazladır. Bunun için gerekli insan gücüne de sahiptir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER