FUTBOL

Mehmet Ekici resmen Fenerbahçe'de...

Fenerbahçe, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Mehmet Ekici'yle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ekici, Fenerbahçe'de 11 numaralı formayı giyecek

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mehmet Ekici, basın mensupları önünde kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı attı. Başkan Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici'yle birlikte imza törenine katıldı.

Törende konuşan Yıldırım, "Yeni sezon başlıyor. Transferler yaptık. Bunlardan birisi Mehmet kardeşimiz. Ben özellikle geldim Mehmet'in yanında olmak için. Ocak ayında Mehmet'i almak için Trabzonspor yönetimiyle görüştük ve gelmesi için şifahi anlaşmalar yapıldı ama gerçekleşmedi. Mehmet'le de konuştuk ve Fenerbahçe'yi anlattık o dönemde. Kendisi de burada oynamak istediğini belirtti ama Trabzonspor'a bağlı olduğu için o günkü şartlarda gelemedi. Başka bir kulüple anlaşmazsa kendisini alacağımızı iletmiştik. Trabzonspor'un kendisine söylediği bütün şartları yerine getirdi ve sonrasında bizimle anlaşarak geldi. Kendisinin uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Geçen sene orta sahada basının ve değerli yorumcuların yazdığı eksikliği kendisiyle gidereceğiz ve yeni transferlerle kadromuzu güçlendireceğiz. Mehmet hoşgeldin ve uzun yıllar bu camiaya ve milli takıma hizmet etmeni dilerim. Bu camianın futbolu bıraktıktan sonra da sana faydası olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER