SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'u kızdıran manşet <font color='#3333FF'>(Video)</font>

NTV Spor'da Mehmet Demirkol, Akşam'ın dünkü manşetine kızdı... Sert sözlerini birlikte program yaptığı Fuat Akdağ yumuşattı.

Mehmet Demirkol'u kızdıran manşet <font color='#3333FF'>(Video)</font>
NTV Spor'da Fuat Akdağ ile birlikte günlük spor haberlerini değerlendiren Mehmet Demirkol, Akşam'ın manşet haberine kızdı, "Langırt oyunu kumar değildir, bir spordur... Satrançtan daha spordur" çıkışı yaptı...


Spor Servisi adlı programda, gazetelerin spor haberlerini yorumlayan ikili, programın kapanışında Akşam'ın spor sayfalarında olmamasına rağmen bir haberini okuma gereği duydu.

Deneme

Akşam
'ın "Las Vegas Lisesi" başlıklı manşetinde Beylikdüzü'nde bir lisede öğrencilerin okulda langırt oynadığı yazılmıştı. Haberde okul yönetimine, bodrum katına konulan langırt için oyun başına 5 TL aldığı için soruşturma açıldığı da yazılı.

Bu habere kızan Mehmet Demirkol şunları söyledi: "Langırt basbayağı spordur. Satranç sporsa langırt hayli hayli spordur. 1960'lardaki bir yasaya dayanarak langırtı ruletle aynı tutmak hangi akla sığar. Eurosport'ta turnuvaları var..."

NTV Spor Müdürü Fuat Akdağ da Demirkol'a destek vererek, "Turnuva olması bir şey değil, poker turnuvası da var... Spor olduğu tartışılır ama kumar sayılacak bir şey değil" dedi...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER