GALATASARAY

Mehmet Demirkol'dan Arda Turan iddiası

Galatasaray'ın devre arasında Barcelona'dan Arda Turan'ı kadrosuna katacağı iddiaları her geçen gün yeni bir boyut kazanırken ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol da canlı yayında Arda Turan hakkında flaş bir iddiada bulundu.

Mehmet Demirkol'dan Arda Turan iddiası

Canlı yayında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendiren Demirkol, ‘Arda Galatasaray’a hayırlı olsun. O iş bitmiş artık’ dedi.

İşte Mehmet Demirkol’un açıklamaları:

”Arda Turan, Galatasaray’a hayırlı olsun, o iş bitmiş. Arda artık konuşmayacak ve işini yapacak. İş iyi gitmeye başladığı zaman her şey sineye çekilir”

‘AVRUPA’DA 15 İLE 30 ARASINDA YER BULUYORUZ’

”Milli Takım bir sonuçtur, 17 yaşında da olsan iyiysen oynarsın, 40 yaşında da olsan… Biz Milli Takım olarak Avrupa’da 15 ile 30 arasında yer buluyoruz. Bunu kabul etmek lazım. Bizim yerimiz neresi olmalı, bunu masaya yatırmamız gerekiyor. Burayı yükseltmek gerekiyor. Ya üçüncü ya dördüncü oluyoruz.”

‘KOYDUĞUMUZ ŞEY HEDEF DEĞİL!’

”Gelişimi sınırlamalarla yapamazsın. Türkiye’de sınırlama koyamazsın. Bunları koyduktan sonra zaten işler ilerleyecektir. ama biz ne yapıyoruz, hiçbir hedef koymuyoruz. Ya da koyduğumuz şey hedef değil. Gerçekçi değil.”

‘BU ADAM BİZİ ORAYA SOKSUN DİYORUZ’

”Şuradan da anlayabiliriz bunu, neden dünyanın en çok Milli Takım maaşı sürekli bizde? Çünkü yapılabilir bir iş değil. Elde bir şey olmadığı için, ‘bu adam bizi oraya soksun’ diyoruz. ‘Biz oraya girmeyeceğiz bari o gelsin bizi soksun’ diyoruz. ”

‘DEVLET AYAKTA TUTUYOR’

”Şaka olarak söylemiyorum, Türk futbol olarak batarız. Şu anda devlet ayakta tutuyor. Halbuki bu işte büyük para var. Cengiz Ünder işte, bir tane futbolcu bulacaksınız, 20 milyon Euro’ya satacaksınız. Holdinglere sesleniyorum, bu işte büyük para var.”

‘KATAR’DAN ADAM TOPLUYORUZ’

”4X100 Atletizm takımında iki tane Türkçe bilen adam var. Katar’dan sağdan soldan adamları dolduruyoruz. Başarılı olduğu zaman seviniyoruz, alkışlıyoruz. Galatasaray’da 11 oyuncu var diye eleştiriyoruz. Nasıl olacak?” Hedeflerimizin gerçekçi olması lazım. Örneğin TFF olarak takımlarda yüzde 10 yerli oyuncu olmasını sağla…

Yorumlar
TREND HABERLER