YAZARLAR

Mehmet Baransu cevaplasın...

Mehmet Baransu cevaplasın...

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Şike soruşturması başladığından beri ne olduğu belli olmayan, futbolla uzaktan yakından alakası olmayan, her söylediği ile çelişkiye düşen, arada bir ben futbolseverim bende anlarım diyen türler çoğaldı. Bunlardan birincisi Rasim Ozan Kütahyalı, ikincisi de Mehmet Baransu’dur. İkisininde ortak özelliği Fenerbahçe düşmanlığıdır.

Habertürk kanalında canlı yayında tartışılırken işin futbol boyutunu konuşan yazarların lafını kesen, durmadan belgeleri gördüm diyen, karşısındaki insanlara sürekli ihtilaf eden bu bey, durmadan işin adli kısmını ortaya attı durdu. Mehmet Topuz Fenerbahçe’ye nasıl transfer olmuş? Aziz Yıldırımın görüşmelerindeki detaylar tamamen gerçekmiş vs. Peki Mehmet Baransu sana soruyorum. Senin arkandaki gizli güç sadece Taraf gazetesi midir? Spor duayenleri dururken, gazetecilik konusunda sizden çok çok deneyimli isimler dururken siz kim oluyorsunuz da bu belgeleri aldığınızı, gördüğünüzü iddia ediyorsunuz? Görmüşsünüzdür ve almışsınızdır ama bu belgeleri siz mi düzenlediniz de bu kadar emin konuşuyorsunuz. Masumiyet karinesini ayaklar altına aldığınızın farkında mısınız?

Soruşturma gizli yürütülürken, sen nasıl oluyor da canlı yayınlarda ben gördüm, ben inceledim, programdan sonra size belgeyi göstereyim gibi laflar edebiliyorsun? Seni maşa olarak kullanan birileri olmasa sen o belgeleri bırak almayı, yaklaşamazsın bile… Siz o bilgileri servis edenlerle nasıl bir ilişki içindesiniz? Milyonlarca taraftarı olan kulüpleri küçük düşürecek kelimeler sarf ederken, onların suçu ispat edilmemiş olduğu halde onları kesin suçlu ilan ederken, masumiyet karinesini ayaklar altına alırken hiç mi utanmıyorsunuz? Sonrada programda diyor ki Baransu, beni cepten arayıp mesaj atanlar hukuk karşısında cevap versinler diyor. Sana belki yüzlerce kişi ulaşıyor ama sen program sayesinde milyonlara ulaşıyorsun. Sende milyonlara hitap ettiklerinden dolayı hukuk karşısında hesap vereceksin.

Siz gidin Ergenekonla, Balyozla uğraşın. Sıfır futbol bilginizle sporu kirletmeyin. Fenerbahçe düşmanlığı duyan liderleriniz spordan anlayan birilerini çıkarsınlar ön plana.

Baransu açıklasın :

Gizli olan soruşturmada bilgi ve belgelere nasıl ulaştı?

Programdan sonra göstereyim dediği belgeyi nereden temin etti?

Polis teşkilatındaki tanıdıkları kim?

Federasyona giden belgeler kendisinde de mevcut mu?

Sözde telefon konuşmalarının içeriklerini nereden biliyor, dinleme esnasında kendisi de var mıydı?

Fenerbahçe düşmanlığı nereden geliyor?

Arkasında duran güçler yurt dışı bağlantılı mı?

Fenerbahçe muhalifleri ile iş birliği var mı?

Yorumlar
TREND HABERLER