DÜNYA KUPASI

Mbappe tarih yazdı Fransa turladı

2018 Dünya Kupası, Fransa Peru maçı ile devam etti. C Grubu'nun kritik karşılaşmasında Fransa, rakibini 1-0'lık skorla mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırmayı garantiledi. Maçın tek golünü kaydeden Kylian Mbappe, Fransa formasıyla büyük bir turnuvada gol kaydeden en genç futbolcu oldu.

Mbappe tarih yazdı Fransa turladı

Dünya Kupası C Grubu’nda Fransa ile Peru bir araya geldi. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Fransa, rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı adını bir üst tura yazdırdı. Peru ise bu sonuçla Dünya Kupası’na veda etti.

Fransa’ya galibiyeti getiren golü 34. dakikada kaydeden Kylian Mbappe, David Trezeguet’nin rekorunu kırdı ve 20 Aralık 1998 doğumlu Mbappe bu golle, büyük turnuvalarda Fransa formasıyla gol atan en genç oyuncu oldu.

Peru karşısında pozisyon bulmakta oldukça zorlanan Fransa, zaman zaman baskıya da maruz kaldı. Kadrosuyla şampiyonluğun ciddi adayları arasında gösterilen Fransa savunmada güvenli gözükse de hücumda üretimden oldukça uzaktı.

Gruptan çıkmayı garantileyen Horozlar son maçta 26 Haziran’da saat 17.00’de Danimarka ile karşılaşacak. Aynı gün ve saatte ise grubun diğer maçında Avustralya ile Peru bir araya gelecek.

Mısır'da Muhammed Salah depremi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER