MAÇ ANLATIMLARI

Mats Hummels Brezilya maçıyla ilgili konuştu

Almanya'nın savunma oyuncusu Mats Hummels, 2014 Dünya Kupası'ndaki Brezilya maçıyla ilgili konuştu..

Mats Hummels Brezilya maçıyla ilgili konuştu
Almanya'nın Brezilya'yı 7-1 yenerek "tarihi" bir galibiyete imza attığı ve turnuvada finale yükseldiği karşılaşmayı değerlendiren Hummels, devre arasında yaşanan olayları İngiliz basınına anlattı.

Brezilya karşısında ilk yarıyı 5-0 önde kapatarak soyunma odasına gidince takım arkadaşlarıyla toplandıklarını belirten Hummels, "Aramızda maça odaklanmamız gerektiğini ve rakibimizi rencide etmememiz gerektiği konularını konuştuk" dedi.

Maçın geri kalanında da oyun ciddiyetini korumaları ve maça konsantre olmaları gerektiği yönünde birbirlerine telkinde bulunduklarını aktaran Hummels, "Rakibe saygı duymak zorundasınız. Sahada ikinci yarıda böyle oynadık ve bu çok önemliydi. Rakibe karşı sahada şov olarak değerlendirilecek hareketler yapmadık. 90 dakika sadece oyunumuza odaklandık" diye konuştu.

Brezilya karşısında önemli bir başarı elde etmelerine rağmen bunun pek bir önemi olmadığını belirten Hummels, "Dünya Kupası'nı kaldırmamız için aynı başarıyı finalde Arjantin karşısında da tekrarlamalıyız" ifadesini kullandı.

Deneme 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER