YAZARLAR

Maçı katlettin hoca!!!

Maçı katlettin hoca!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Futbol sadece Süper ligden oluşmuyor. Alt liglerde olan bitenlerle ilgilenen yok ama Süper lige çıkma müsabakalarında olup bitenlere sessiz kalmayın. Ben bu konuda özellikle Altan Tanrıkulu’yu taktir ediyorum. Konyaspor ile ilgili kaleme aldığı yazı için kendisine teşekkür ediyorum. Konyaspor ile Bucaspor arasında oynanan maçta iki takımdan birisi finale kalacak. Çok kritik maça atanan hakem Serkan Çınar maçı katletmiştir. Bu maçlara daha tecrübeli hakemlerin atanmasını beklerdim.

Bir maçta hakem hatası olur. Sonuca tesir etse de herkesin tartıştığı, fikir birliğine varılamayan bir pozisyon olur ve olabilir dersin.

Konyaspor – Bucaspor maçında öyle hatalar var ki akla hayale sığmaz.

1 - Bucaspor’un attığı gol net faul olmasına rağmen gol verildi.

2 – Konyaspor’un attığı golde ofsayt yok, faulde yok ama buna rağmen net gol iptal edildi.

3 – Konyaspor’lu oyuncuya ceza sahasında taban ile girilip faul yapılmasına rağmen ve penaltı kararı çalınması gerekirken Bucaspor leyhine faul vermiştir.

4 – Konyaspor atağında Bucaspor stoperi topu kasten elle uzaklaştırmış olmasına rağmen oyunu devam ettirmiştir.

Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen Konyaspor’un 3 topu da direkten dönmüştür. Bir maçta bütün hatalar bir takımın aleyhine olamaz. Bunda kasıt ararım.

Tribünlerde maçı izleyen İzmir milletvekili Ertuğrul Günay’da maçı izlemiş olmasına rağmen olan biteni görmezden gelerek “İzmir’in bir takımın süper ligde olması şart” diyerek twit atması asla kabul edilemez. Sen önce vekil olarak Konyaspor’a yapılan haksızlıkları dile getir, sonra temennide bulun.

Bunca fiyaskodan sonra Konyaspor elenirse çok yazık olacak.

Türkiye Futbol Federasyon yetkilileri bu konuya ne diyecek. Maçın gözlemcisi Ali Can Lakot yapılan haksızlıkları görmezden mi gelecek?

Tüm Türkiye’nin izlediği ve Trt Spor ekranlarından canlı yayınlanan karşılaşmada bu kadar haksızlığa göz yumuluyorsa ve bunu kimse dile getirmiyorsa çok yazık.

Konyaspor bugüne kadar sportif anlamda hep ezilmiştir. Diyarbakırspor lige çıksın diye Diyarbakır’da Konyaspor’a neler yapıldığını o dönem futbolcularına sorabilirsiniz. Trt’nin canlı yayın programında olmasına rağmen son dakikada kaldırılan maçta Konyaspor’lu oyuncuların nasıl tekmelendiğini hatırlıyorsunuzdur. O utanç verici videoyu izleyin. 

Diyarbakırda oynanan ve Konyaspor'a yapılanlarla ilgili görüntüleri izlemek için  

İnternette çok araştırmama rağmen Konyaspor’lu oyuncuya gol attı diye Diyarbakırspor yöneticisinin attığı tekmeyi bulamadım. Birçok video kaldırılmış. Bunun gibi birçok kez mağdur edilen Konyaspor, Süper lige çıkma müsabakasında bile hakkı gasp edilmiştir. Buna sessiz kalanlara da yazıklar olsun diyorum. Bu maçın özet görüntülerini sizlerin taktirine sunuyorum.

Konyaspor - Bucaspor maçının özet görüntülerini izlemek için

Yorumlar
TREND HABERLER