FUTBOL

Maç değil antrenman! Dünya bu görüntüyü konuşuyor

Ezeli rakibi River Plate ile Libertadores finalinde karşılaşacak olan Boca Juniors'un, La Bombonera Stadı'nda yaptığı son idmanı binlerce kişi takip etti.

2018 Copa Libertadores tarihinde ilk kez aynı şehrin iki takımının karşı karşıya geldiği bir finale sahne oluyor. Arjantin'in başkenti Buenos Aires’in, ezeli rekabeti ülke sınırlarının dışına taşan iki takımı Boca Juniors ve River Plate arasında Boca'nın sahasında oynanan ilk maç 2 - 2 berabere sonuçlanmıştı.

50 BİN TARAFTARIN ÖNÜNDE İDMAN: Cumartesi akşamı River Plate’in sahası El Monumental’de oynanacak olan rövanş öncesi antrenmanı taraftarlarına açan Boca Juniors'u taraftarları yalnız bırakmadı. 50 bin taraftarın önünde yapılan çalışmada furtbolcular büyük ilgi gördü. Isınma sırasında tel örgüleri aşan bir taraftar sahaya girerken, taraftarı polisin elinden alan Carlos Tevez, taraftarı polisin elinden aldı ve takım arkadaşlarıyla kucaklaşmasına izin verdi.

Boca taraftarı şapkasını Tevez'e verirken, yıldız futbolcunun antrenman formasını da almayı başardı.

2013 yılında bir taraftarın ölmesinden sonra Buenos Aires'te rakip taraftarlar maça alınmaması nedeniyle Boca Juniors taraftarları El Monumental'de takımı destekleyemeyecek.

50 bin kişinin izlediği idman görüntüleri tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.

Yorumlar
TREND HABERLER